Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska frania

czy to prawda, że po cesarce...

Polecane posty

Gość ciekawska frania

brzuch sie wolniej, ze tak to nazwe, wchłania???

Gość na 100 jest na odwrót
po naturalnym długo nie można się pozbyć flaka, u mnie na 3 dzień nie było śladu a byłam po cc, w ciąży przytyłam 14 kg przy 170 cm wzrostu, dzień po cesarce wyglądałam jak śmierć ubyło mi 16 kg, dopiero jak dziecko osiągnęło 6 miesięcy to ja zaczęłam wracać do wagi z przed ciąży i wreszcie wyglądać jak człowiek. Nie mam brzucha ani żadnej faudki, nie ćwiczyłam, nie nosiłam pasa, taka moja uroda jednej się uda drugiej nie.

Gość ja słyszałam
że po naturalnym porodzie łatwiej zgubić brzuch

Gość kaowiec
a ja potem chodze za takimi co traca brzuch i zbieram niestrawione pokarmy.....

a ja powiem ze to prawda.2 dni po porodzie mialam bardziej plaski brzuch niz przed ciaza i wskoczylam bez problemu w swoje dzinsy.a po cesarce lezala na tej samej sali dziewczyna i wygladala jak w ciazy.i nie gadaj ty \"wyzej\" ze my mamy flaka bo ja nie mam.

prawda jest taka, ze po cc nadal wyglądalam jakbym byla w ciąży- macica jest przeciez spuchnięta, więc nie wierze w cuda, że jakas tam dziewczyna miała od razu płaski brzuch!!!! Minął miesiąc, jest juz lepiej (miałam zawsze płaski brzuch), ale ponoc trzeba 3 miesięcy, żeby wrócił do normy:) Po naturalnym porodzie brzuch jest , że tak sie wyraże jak galareta a po cc twardy i stopniowo się obkurcza i dopiero potem galareta:)

Gość SanSan
ja tez nie wierze ze po cc czy po sn pare dni po porodzie ma sie normalny brzuch jak przed ciaza ja mialam bardzo maly brzuch w najszerszym miesjcu 105 przy 170 jak szlam rodzic i mimo ze po porodzie nie zrobil sie flak i w wymiarach byl podobny co przed ciaza, to nie wchlonal sie zaraz na plasko :-o nie wiem kto wierzy w takie bzdury ze zaraz po porodzie miesnie dostaja "porazenia" i nie masz wiecej skory po ciazy itp naprawde moge zaswiadczyc ze pare dni po porodzie to nikt nie ma brzucha tak samo jak przed ciaza, no chyba ze przed mial duzy i z tluszczykiem

glupota moim zdaniem. ja po cc schudlam bardzo szybko ale za to teraz pieknie przytylam bo zaczelam jesc jak juz niepowiem kto. to zalezy od samej siebie. flak zawsze bedzie chyba ze zaczniesz cwiczyc miesnie brzucha

A jednak mozliwe :) Ja dokladnie dwa tygodnie po cc mialam plaski brzuch, nawet mam to uwiecznione na zdjeciach. Tydzien po cc mialam jeszcze maly brzuszek, a w 2 tyg. nie mialam juz wcale. Dodam ze w ciazy mialam bardzo maly brzuch i zawsze bylam szczupla. Przed ciaza wazylam 50 kg przytylam do 62 a teraz, 3miesiace po porodzie, waze 49 (karmie piersia).Wiec jest to mozliwe...

po urodzeniu pierwszego dziecka wychodziłam ze szpitala z idealnie płaskim brzuchem,skóra mi tylko wisiała jak flaczek:D ale się po miesiącu ładnie "wciągnęła" i wagą sprzed ciąży--fakt,że przytyłam 9kg. w czasie jej trwania więc to nie problem ale po drugim dwa dni po porodzie byłam jeszcze gruba jak w ciąży..

Gość ILONA 18
5 TYG.TEMU MIALAM CC PRZY CIAZY PRZYTYLAM 10KG.A DZIS JUZ PRAWIE WCHODZE W SPONIE KTORE BYLY ZA MALE JAK WROCILAM ZE SZPITALA...NAPRAWDE DUZO SPALO MI BRZUSZKA MAM TAKA PILECZKE JAK W 4MIES.