Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina 00009

mam dosc mojego ojca

Polecane posty

Gość ewelina 00009

mam 23 lata do grudnai ubieglego roku mialam prace, umowa sie skonczyla zaczal sie nowy rok i szukam nowej....najbardziej mnie kwurza ojciec ktory rano przychodiz do mojego pokju rzuca mnie gazeta z ogloszeniami w glowe i kaze mi szukac pracy, jak ja dobrze o tym wiem i chce bo nie mam zamairu siedziec w domu.....jak mozna sie tak zachowywac?? do tego ciagle drze morde...w nowy rok jak odsypialam to mnie obudzil po 4 godz snu....i jeszcze dzwoni codziennie do mojej siostry co ma 25 lat i mieszka w innym miescie z chlopakiem zapytac co robia.............no juz mam dosc!!!!!!!!

Gość ewelina 00009
oho wlasnei sie pytal czy dzwonilam.....i co mi powiedzieli....paranoja...sam nei robi bo na rencie jest mamy malo kasy i ja o tym wiem tylko po cholere taks ie zachowuje??

Macie mało pieniędzy , i to zdanie tłumaczy chyba wszystko :) To jest ojciec powinien zapewnić wam godziwe życie i bynajmniej , nie cieszy go fakt , ze to Ty musisz pracować ,a on nie może wam zapewnić takiego komfortu jakby chciał . wyśle ze z tego wynika frustracja i jego zachowanie :O

Gość polka jpg
hmm