Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annaaaa

Mężczyzna przychodzący do domu czasem pijany

Polecane posty

Gość Annaaaa

Co sądzicie o chłopakach/partnerach którym zdarza się przyjść do domu pod wpływem? Mojemu się zdarza średnio z raz, dwa na miesiąc... i co dziwne lubie to bo potrafi się zachować, już niemówiąc że mówi mi wtedy takie miłe rzeczy :-D Ale z drugiej strony boje się z takim związać do końca życia... bo co jesli pęd ku kieliszkowi w monotonni małżeństwa się rozwinie :-O? Jak myślicie?

nie wiem co myslec o moj facet ni epije woghole alkoholu:P za to ja czasem przychodze po spotkanku lekko wecieta,nie narzeka :D chociaz ja to zawsze ejstem mila:>

Pijany człowiek nie jest dla mnie partnerem Człowiek na poziomie wie, ile może wypić, żeby się nie urżnąć i nie gadać od rzeczy tudzież się nie zataczać wykluczam jakieś wyjatkowe okazje, raz od wielkiego dzwonu Ale dwa razy na miesiąc? W życiu nie chciałabym mieć takiego faceta w domu.

Gość qwertunia
Mojemu zdarza się to bardzo rzadko, bo raz na parę miesięcy, więc mi to nie przeszkadza. Poza tym jest wówczas tak słodki i tak cudowny jest nasz seks że nie mam nic przeciwko. Poza tym jesteśmy parę lat razem i częstotliwość się nie zmienia.

Gość Annaaaa
Podbijam ;-)