Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Que_Pasa

Co to moze byc?

Polecane posty

Gość Que_Pasa

Nie wiem czy to forum jest odpowiednim miejscem na tego typu pytania. Mam 18 lat, od jakiegos czasu mam lekko powiększone węzly chlonne, te w okolicach żuchwy. W czasie świąt trochę bolalo, na szczęscie teraz przestalo. Nie boli mnie gardlo, raczej nie jestem przeziębiona. Od rana mam stan podgorączkowy, wlasnie zmierzylam temeraturę i jest 37,7 C. Co to moze byc? Swinka? Sama juz nie wiem. Zastanawiam się, czy powinnam isc do lekarza. Ma ktos podobne doswiadczenia? Bylabym wdzięczna za jakies opowiedzi / porady.

Gość Que_Pasa
Niby tak... ale ja od jakis 5 lat nie odwiedzalam mojego pediatry. Nawet nie pamietam jak wygląda ;) Poczekam jeszcze z miesiąc. jak nie przejdzie to się wybiorę.

Gość triolka
moja kolzezanka tez to ma, idz do lekarza - zapalenie jakies

Gość nawet białaczka
więc nie lekceważ objawów i leć do lekarza

Gość boshe co za pytanie
no idz do lekarza, cos mi sie wydaje, ze trzeba bedzie wziasc antybioyk na te wezly chlonne, moze to byc takie zapalenie z jakimis sliniankami, czy cos takiego, nie pamietam, pojdz obowiazkowo do lekarza, albo czekaj na powiklania:P

Gość Que_Pasa
Białaczka? To chyba zart...

Gość Que_Pasa
Chyba niepotrzebnie zawracam Wam głowę... To nie moze byc bialaczka. Jestem mloda, regularnie ćwiczę, zdrowo się odżywiam... Prawdę mowiąc w mojej rodzinie bylo kilak przypadkow nowotowrow - Tata zmarl na raka, a Ciocia niedawno skonczyla chemioterapię... Więc jak myslicie - wybrac się poniedzialek do lekarza?

Gość kamienie w śliniankach np.
idź do lekarza. To może być drobnostka (pod warunkiem, że szybko zaradzisz problemowi)

Gość Que_Pasa
;)