Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwieee sieee

DRAZNIA MNIE EMAILE ZWROTNE Z ,,RE,, NA POCZATKU-BRAK KULTURY?

Polecane posty

Gość dziwieee sieee

Hejka, czesto otrzymuje od znajomych zwrotne emaile, czasem nawet nie zmieniaja mojego naglowka, czasem jest z takim ,,RE:,, mam odczucie, ze tym osobom nie chce sie nawet zmienic naglowka, a sam wpis czuje ze te osoby p+isza by tylko odwalic robote. czy ktos ma tez takie odczucie, a moze sie czepiam???

Gość dziwiee sieee
no nie wiem, tak sobie myale, ze osoba chce miec mnie z ,,glowy,, i nawet jej sie nie chche naglowka zmienic, no a co do RERERERE to gdybym nie zmienila to byloby caly czas:/

Gość czepiasz sie....
:classic_cool: Ja to jestem niezadowolona jak na moich 20 wyslanych kartek bozonarodzeniowych (takich staroswieckich, tradycyjnych, z papieru) dostaje 20 smsow ;] Ewentualnie kartki elektroniczne, ktore i tak odbieram po swietach, bo przez swieta nie siedze w internecie :D A Re rzadko zmieniam :P

dla mnie brak kultury to jak ktos nie odpisuje na waznego maila... a ze tam re jest? ja nawet na to uwagi tak naprawde nie zwracam..

re najczęściej wywalam i wpisuje swój nagłówek ale przydaje się to re w mniej osobistych kontaktach gdy osoba która do mnei pisze mogłaby zapomniec o co chodzi czy od kogo jest mail

Gość bo dxięi temu wiadom ze to
odpowiedź na: i rozwiązanie jest ok

Gość a mnie najbardziej
drażnią zwroty typu 'hejka":O:O:O