Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galwanizejros

przepis na udane życie seksualne

Polecane posty

Gość galwanizejros

Sorki, że piszę na "życiu uczuciowym", ale jest ono poważniejsze od "erotycznego" i mam nadzieję, że pomożecie mi swoimi odpowiedziami. Jeżeli mieszkacie razem ze swoimi połówkami i macie udane życie seksualne, to powiedzcie. Jak to u Was wygląda? Co robicie? Macie jakiś sposób, przepis, zasady itp. Bo nam jakoś ciężko. Chyba mamy odmienne potrzeby i oczekiwania.

Gość napisz konkretniej

Gość galwanizejros
Ciężko konkretniej. Właściwie chodzi o wszystko. O to czy w ogóle jest, a jeśli tak, to jak wygląda: -gra wstępna, -przygotowanie, -inicjowanie, -przebieg, -czułość -bliskość -dzień cały (jeżeli ma wpływ na sprawy łóżkowe) i wszystko inne, co, jak myślicie, sprawia, że macie udane życie s.

Gość galwanizejros
Życie seksualne nam się nie układa:O Może to dlatego, że oboje mamy penisy:O

Gość galwanizejros
podszył się jeszcze większy frustrat ode mnie ;)

Gość jeśli chcesz to podam
przepis na bigos, jak będziesz miły i będzie między tobą a partnerką to co nazywamy iskrą bożą, to i życie seksualne będzie nie tylko udane a wspaniałe i to byłoby na tyle

Gość Aniula79
Hej! Przecież nie ma przepisu na udane życie seksualne! Ja mieszkam z facetem i sądzę, że bardzo ważny we wszystkim jest spontan. Jeżeli uprawiacie sex głównie w łóżku po kąpieli to nic dziwnego, że jest beznadziejnie. Róbcie to wtedy kiedy macie ochotę - w dosłownym tego słowa znaczeniu. Kiedyś robiłam obiad w niedzielę, a mój facet miał ochotę na sex i zrobiliśmy to na blacie kuchennym. Poza tym warto czasem zabawić się w innym miejscu niż własne mieszkanie: może na dworze, w aucie czy na imprezie... Moim zdaniem spontan spontan i jeszcze raz spontan

Gość Rad81
Decydujac sie na wspolne mieszkanie z kobieta powinienes umiec zapewnic jej przede wszystkim poczucie bezpieczenstwa, szczescie, spelnienia. Jezeli tego kobieta nie bedzie czula, to chocbys nie wiem jakie pozycje stosowal i jakie wygibasy w lozku to i tak nie osiagniesz zaplanowanego celu. Dla wielu kobiet sex to nie tylko doznanie fizyczne, ale rowniez cos w czym ma udzial rowniez psychika. Jezeli nie zapewnisz jej ciepla, uczucia, nie bedziesz zapewnial (nie tylko slowami) o milosci to mozesz zapomniec, ze kobieta bedzie chetnie szla z toba do lozka. Wazna jest rozmowa, by wyjasnic sobie wszelkie oczekiwania wobec partnera(partnerki).Wtedy mozna duzo dowiedziec sie o sobie, nauczyc czegos wzajemnie od siebie i wiem po swoim przykladzie, ze jezeli kobieta czuje sie bezpieczna, szczesliwa i kochana to kazdy sex sprawia jej radosc i czesciej z ochota wychodzi z inicjatywa zblizenia. Staraj sie zapewniac ja o milosci, pomagaj w czynnosciach domowych. Czesto brak ochoty na seks u kobiety wynika ze zmeczenia po calym ciezkim dniu pracy zawodowej i pracy w domu. Naprawde niewiele trzeba wysilku i dobrych checi by kobieta poczula sie szczesliwa.A kobieta szczesliwa to kobieta cieszaca sie sexem...jak to okreslila pewna moja kolezanka.

Gość marwel
Kurwa. Przepraszam, ten wyraz to prowokacja. Potrzebuję pilnego kontaktu z moderatorem tej strony. Mój mail: flydiver@gazeta.pl Warto napisać.

chyba ważny jest spntan kochajcie sie w roznych miejscach łazienka podloga itp my mamu udane żysie erotyczne ale jak chcey dobrze zaszalec bez ograniczenia to palimy trwke i wtedy jak króliczki :D

Gość taki przepis
numer jeden dla mnie to dopasowanie pod względem potrzeb seksualnych - jeśli oboje macie duże potrzeby to super, jeżeli oboje niewielkie, to też super, gorzej jeśli pojawiają się różnice...i dlatego jestem przeciw czystości aż do ślubu

Gość szurum burum
Wtrącę się… W moim przypadku nie brakuje czułości, słów miłości ani…spontanu… Mimo to czegoś mi brakuje ….zaczynam zauważać, że mój partner jest troche egoistą….że podczas seksu bardziej dąży do swojej przyjemności niż do mojej :O On jest zadowolony z naszego pożycia….a ja nie bardzo :O Też chcę przeżywać orgazmy!!!!! Macie na to radę???

Gość otulona_snem
ble ble