Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonaaa

zachowanie mojego chlopaka

Polecane posty

Gość zniesmaczonaaa

przed chwila siedzac z moim chlopakiem i uczac sie, ten puscil glosnego baka. Ja rozumiem ze kazdy to robi, ale On nawet nie czuje zadnej skruchy, czy to normalne? nawet sie tym nie przejal, zdaza mu sie to bardzo czesto...

Gość japollok
to cos slabo sie zesral skoro nie poczulas skruchy:o

a moze musial? tylko powinien przeprosic ale tu juz wychodzi brak kultury mojemu tez sie zdarza i to dosyc czesto ale tylko po niektorych potrawach jest tylko czlowiekiem i nie bede robic jakichs problemow... ale zazwyczaj przeprasza

Gość zniesmaczonaaa
czyli to normalne...

Gość zniesmaczonaaa
to wyzej to nie ja:) ja rozumiem ze kazdy to robi, przeciez to normalna potrzeba fizjologiczna, ale mnioe to zdenerwowalo bo oczywiscie dla niego to smieszne doswiadczenie

Gość skrzat_ka
A co TY nie puszczasz bąków? To najnormalniejszy odruch na świecie, nie rozumiem czym się bulwersujesz... przecież nie zrobił tego przy jedzeniu :/

zastanawia mnie uzycie slowa "skrucha" w sytuacji pierdniecia ;)

Gość zniesmaczonaaa
to bylo 20cm i o to chodzi

Gość jejejejejeku
moj facet tez przy mnie pierdzi i nie narzekam. To normalny odruch,a jak zamieszkasz z kims to w ogole.. A Ty jak chcesz to zorbic to robisz to w ukryciu,tak? do czasu,jestes tez czlowiekeim

Gość Rębajło
Jak chodziłem na randki to srałem laskom do oporu.

Gość swiechu
ale wy jestecie pojeban... rozumiem jak by ci zajeba.. baka zbijake na twarz to wtedy i by nie przeprosil to wtedy bys mogla miec wonty

Gość kulturalna kulturystka
Jestem z meżem 10 lat i jeszcze nigdy nie puściliśmy przy sobie bąka........to spawa kultury.....i nie pieprzcie głupot że to samo z du..y wychodzi........no może tylko wtedy kiedy ma sie poluzowaną d..ę...a tak zaciskamy kakaowe oko i marsz to toalety.....świństwo i brak szacunku. Jakby mój mąż puścił przy mnie bąka to by mi isę łechtaczka schowała do środka i nici z sexu przez tydzien.

Gość skubi z dupi
łojej

Gość anonimowa jedza
Ja tez uwazam, ze to totalny brak kultury:O

Puszczanie bąków to oznaka braku szacunku wobec drugiej osoby, a nakurrwianie bonami na bezczela to obraza śmiertelna, a jeszcze głośno??, o ja pierrdole toż to policzek wymierzony w twój delikatny nosek :o Nie zastanawiaj się ani sekundy dłużej, rzuć go jak najszybciej, potraktował Cię jak ....szmate :o

Gość lubiany
Dolaczam sie do opini innyxch m moze cos takiego sie zdarzyc ale ta osoba powinna szybko zareagowac i przeprosic czasami tak bywa nawet u wyzej postawionych ludz