Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham p. hilton

kontrowersyjne 2 pytania do WAS WSZYSTKICH

Polecane posty

Gość kocham p. hilton

jezeli macie wybór to która z tych 2 osób mogła by byc waszym partnerem zyciowym?? i nie ma tak ze po srodku albo ze zona brzydka a kochanka ładna:P ja sie długo zastanawiałam i jednak wole ładnego matoła :P nie lubie jak ktos jest mądrzejszy odemnie:P

Gość dobra rada kaka
O czym Ty mówisz?

rozumiem, ze chodzi Ci o to czy lepiej miec ładną i głupią czy mądrą i brzydką. To powiem Ci, że najlepiej jest być i madrym i ladnym:)

Gość _*_*_*_
To ja nie wiem gdzie Ty znajdziesz głupszego od siebie, bo sądząc po tym jak sprecyzowałaś pytanie to do orłów nie należysz :O

Gość kocham p. hilton
temidek oj jak to dobrze ze sa jeszcze tacy kumaci:D oczywiscie ze o to mi chodzi tylko zapomnialam napisac:P ahh skleroza nie boli, no i nie ma takich odpowiedzi jak Twoja:P wytez jeszcze bardziej swoj mózg:P

Gość kocham p. hilton
bo ty poprostu niekapliwa jestes a ja sie zagapilam bo jeszcze tu gadalam wiec kto tu nie jest orłem ten nie jest:)

Zdecydowanie brzydka i mądra... Nie da się ukryć, że bardzo pomogłaś mi w udzieleniu odpowiedzi ;)

moja droga kocham p.hilton--to jest dość skomplikowana sprawa. Bilogicznie jestesmy tak skonstruowane- my kobiety- że podświadomie szukamy "zdrowego samca", żeby przekazała dobre geny naszemu potomstwu- hipotetycznie oczywiście. Niewatpliwym wiec jest, że taki przystojny, dobrze zbudowany samiec da zdrowe, dorodne potomstwo. Z drugiej strony, trzeba tez miec na uwadze fakt, by nie przekzaywał "matolich genów" swoim dzieciom, i tu już przydaje sie inteligencja. Jedynym zatem lekarstwem na to jest aurea mediocritas- czyli złoty środek:)

Gość _*_*_*_
Kapliwa, kapliwa... alet eż złośliwa ;) ... a jeśli chodzi o "pytanie", to ja wolę brzydszego ale inteligentnego. Po co mi przystojniak, jak nie miałabym o czym z nim porozmawiać :O