Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I NEED MONEY

Ile mam za to wziąć??

Polecane posty

Gość I NEED MONEY

Mam stworzyć prostą stronę WWW z tabelą, ramkami, obrazami i tym podobnymi ale bez żadnych trudniejszych rzeczy. ile mam za to wziąć od ludzi których właściwie nie znam...

Gość pieknaaa
100-300zl.Nie wiecej skoro ma byc to zwykla prosta stronka.

Gość a ile byś chciał

Gość dekadens
200zł

Gość I NEED MONEY
spokojnie spokojnie chyba nie aż tyle, ja mam na myśli taką prostą stronę która robi się na zajęciach na uczelni... o to mi dokładnie chodzi:: http://ii3.ap.siedlce.pl/~peter/main/materialy_pdf/ID_7/1f690041d2b5adebb5951b08f633435c/indywidualne_TIRN.pdf

Gość pieknaaa
To wez ok 100zl i mysle ze bedzie po sprawie a jezeli masz jakies wyrzuty to popracuj probono:)))

Gość I NEED MONEY
hmm chyba się w jajko zrobiłem bo wcześniej wziąłem 60zł za dwie:/ ale teraz ma być kilka zleceń na to samo...

Gość hej ułani
Sorki, ale takie rzeczy to się pisze za darmo (chyba że twoi koledzy (koleżanki?) z uczelni to takie głąby że nie potrafią sobie poradzić z html-em). Myślę że te 60 pln za takie coś to nie była mała cena.

Gość weź do dzioba
powinno starczyć

Gość morelowa
takie rzeczy pisze się za darmo??? osobom których właściwie nie znasz??:o hehe rozumiem, że gdyby ciebie obca osoba poprosiła o zrobienie tego to zrobiłbyś/zrobiłabyś to za free:D:D:D ale dupa z ciebie w takim razie:D:D:D

Gość hej ułani
Niestety ale takie rzeczy to można zrobić co najwyżej jako darmowe demko swoich możliwości (choć to i tak za mało). Ale jak wiadomo frajerów nie sieją , sami się rodzą - jak ktoś chce płacić za takie coś, to proszę bardzo. Jedyne usprawiedliwienie to brak czasu bo zbliżają się egzaminy i trzeba do nich zakuwać. P.S. Nie ma sprawy, mogę machnąć takie "dzieło" w godzinę.

Nie rób takich rzeczy za darmo zupełnie obcym ludziom, nie cenisz się - inni cię też nie docenią. Rozumiem - przyjaciołom, ale nieznajomym?? mysle,że 50 zł od 1 stronki to minimum.