Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiać się czy płakać

Koleżanka powiedziała mi, ze mam aseksualne...

Polecane posty

buty !!!! tzn kozaki, bo nie są na szpilkach..... nie wiem czy śmiac sie czy płakać ???

Gość bgf
I ty sie tym przejmujesz? :D

nie przejmuje sie....tylko ona chyba pomyliła pojęcia jak buty bogą byc aseksualne ????

no bez podszywów !!!!!

mnie zatkało normalnie i nie wiedziałam co mam odpowiedziec.... dodam , ze laska ma 22 lata i studiuje wiec nie powinna byc głupia...

Gość bs jmjh t
przejmujesz sie takimi opiniami? smiec z niej i jednoczesnie plakac nad jej glupota

Wiesz co, kiedys miałam takie buty jak te na fotce, ale były sliskie, a swoją droga ja bym ie nie przejmowała co gada jakas tam pindyrynda , to Twoje buty i twoja sprawa.

ale to zwykłe kozaki ze skóry ...Lassocki 300 zł dałam ale są na płaskim obcasie i typ takich oficerek...lubie je i tyle, czego ona sie czepia ???

Gość pablo1234321
on chciała ci poprostu powiedziec ze w przeciwienstwie do niej nie jestes dziwką wiadomo kto nosi szpilki.............................

ona tłumaczy, ze nosi szpilki bo jest drobniutka i szczuplutka....ja nic nie mówie ale ona rzeczywiscie ma taki styl ubierania sie i charakter...całkiem fajna z wygladu z niej dziewczyna jak sobie kiedys ubrała balerinki, dzinsy i jakis golfik a mnie sie czepia ze ja sie ubieram nie sexy....ja lubie czasami zaszalec z ubiorem ale jak sie gdzies wybieram np do knajpki tyle, ze nigdy nie załozyłam szpilek do tego mini ze ledwo tyłek zakrywa i bluzeczki z dekoltem do pracy ze jej juz uwage zwracali wrrrrr nie lubie takich małych wrednych bab ;)