Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parisssss

PO PIERWSZYM RAZIE

Polecane posty

Gość parisssss

w sylwka kochałam sie pierwszy raz z chłopakiem jesteśmy ze sobą 5 miesięcy nie byłam może aż tak na to gotowa ale dobra stało się, robiliśmy to jakoś 5 dni przed moim okresem właściwie to za 2 dni powinnam dostać aczkolwiek mam też troszkę nieregularnie (moga być szybciej o 2 dni lub później) miałam przez 3 dni lekkie krwawienie po pierwszym razie do wczoraj dziś już tak nie i coś bardzo dziwnego wczoraj w nocy. Otuż dostałam w nocy takie mocne krwawienie mocniejsze niż okres i juz myślałam że to okres i byłam cała happy załozyłam podpaske rano sie budze a na niej nic nie przybyło po prostu dostałam nagle duzo krwi w ciagu 2 godzin i koniec czy to normalne?? a moze to był mój jakiś "okres" (słyszałam że po pierwszym razie może być nieco inny) nio nie wiem ale się martwie nie chce być w ciąży mieliśmy zabezpieczenie chłopak powiedział nawet że nie doszedł (szybko skończyliśmy bo mnie strasznie bolało) jest możliwość że to był okres czy możliwe jest moje zajście w ciąże?? ciekawi mnie co myślą o tym bardziej doświadczone dziewczyny ode mnie?

Gość fsdas
a zrobilas mu z polykiem?

Gość parisssss
chce normalnej odpowiedzi zastanówcie się chorzy ludzie co tu piszecie....

napisał jeden człowiek..... ciąża to nie jest bo nawet gdyby pękła gumka i gdyby on doszedł to ciąża nie ma tak wcześnie objawów.... poza tym nie wiem co to było... sama po pierwszym razie minimalnie krwawiłam... tylko strasznie bolało:( a krwi prawie nie miałam

Gość sadfga
skoro on nie doszedl to nie sądze, no i jak zabezpieczenie bylo to tez ;) ale skoro tak mocno Cie bolało i mialas pozniej krwawienie to powinnas isc do lekarza- nie sadze zeby to bylo cos powaznego ale lepiej sie upewnic