Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sie porobilo

no to się dowiedziałam...

Polecane posty

Gość to sie porobilo

chłopak powiedzial mi że jestem z nim tylko dla przyjemności,że nie traktuję go poważnie bo nie mowię mu o sobie,nie odpowiadam na pytania dot.mojej rodziny ;/ tak naprawdę uwielbiam go tylko nie jestem za bardzo wylewna. Jak mu pokazać że mi na nim zależy?

Gość to sie porobiło
nic nie pisałam,moze ktoś ma podobny problem ale nie widze takiego tematu...

Owszem napisałaś! Wystarczy jak zaczniesz być wylewna... a na dobry początek powiedz mu, że nie jesteś osobą wylewną i niech się zacznie rozmowa na ten temat.

Gość pochlastam się
no przeciez napislas"bo nie mowię mu o sobie,nie odpowiadam na pytania dot.mojej rodziny ;/ " zmien to i bedzie git

pomaranczko... jakbym czytala o sobie. Tez poznalam takiego chlopaka, ktory po kilku tygodniach nagle mi oznajmnil ze mi na nim nie zalezy, bo umowilam sie z nim dopiero po tygodniu , oraz ze nie opowiadam o swojej rodzinie. Ja tak jak ty nie umiem sama z siebie mowic o wielu rzeczach, a jelsi ktos mi sie nie spyta to nie dowie sie. Wiec wiem, jakajest twoja sytuacja. Tyle ze ja juz z tym kims nie jestem, bo wlasnie po tym naglym oznajmnieniu ze mi nie zalezy, on przestal sie ze mna spotykac. Nawet nie mialam szansy udowodnic mu, ze jest w bledzie. I nadal to mnie boli, chociaz juz minely 3 miesiace od tamtego czasu.