Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin1982

jak rozjaśnić usta?

Polecane posty

Gość Marcin1982

Cześć! Chciałbym rozjaśnić usta aby nie były czerwone ale bardziej różowe. niestety nie spotkałem się z białą pomadką (widziałem tylko perłowe) Ładnie rozjaśnia cienka warstwa pasty cynkowej ale niestety tlenek cynku bardzo wysusza usta. Użycie różowej pomadki bardzo rzuca się w oczy. Jaki kosmetyk byłby do tego najlepszy?

Gość Marcin1982
totalny brak kultury osobistej, ciekawe po co zaśmiecasz forum takimi prymitywnymi odpowiedziami?

Gość Marcin1982
ok ale jaka szminka? jakiego koloru mam wybrać? Pytałem w kilku sklepach ale mają tylko perłowe. Nie jestem jakimś sfixowanym gościem. po prostu taka drobna sprawa dodaje mi trochę uroku hehe.

Gość Marcin1982
nie no czy polskie społeczeństwo muszą szokować takie sprawy jak facet chcący ładniej wyglądać? Biedny kraj. Będę bardzo wdzięczny za trafne rady a nie głupie komentarze.

Gość ............ .................

Gość Angela111

Gość Angela111
chłopak ma rację! co w tym dziwnego, że o siebie dba?

Kup szminkę typu \"nude\" czyli w kolorze beżowym. Nie wiem czy to dla dziewczyny czy dla chłopaka się malujesz, ale ja, jako kobieta ;) napiszę, że naturalnie czerwone usta u faceta są bomba :)

Gość marcin kijem bym nie dotknęła
takiego metroseksa :O :O :O Facet, który lata po perfumeriach, żeby znaleźć dla siebie idealną szminkę :O :O :O

Gość a podkładu jakiego używasz
:D sądzę, że granatowy tusz również dodałby ci wiele uroku.

Gość MyFirstHeart
krem po czasie na ustach niknie bo sie rozpuszcza. Lepiej rzeczywiscie jakas pomadke. Pytaj w drogeriach o pomadki satynowe w pastelowych odcieniach, a jesli chcesz miec jasne usta to sprobuje pomadki nawizajcaej ochronnej z Avonu w kolorze orange czy tam innym wszystkie 4 botyle ich jest sa jasnioutkie i nie rzucaja sie w oczy. :)

Gość Angela111
żenujący jest poziom waszych odpowiedzi. nie jestem metrosexem... mam 4 rodzaje perfum w tym 2 z polleny evy za 7 zł!!! to jest chore! Myślisz że jesteś zabawna, błyskotliwa? szkoda się tłumaczyć, szkoda pisać...

Gość a podkładu jakiego używasz
Angela111, powiadasz, że nie jesteś metroseksem??????? :D Masz bardzo męski nik i piszesz sam ze sobą raz w imieniu kobiety, raz w imieniu faceta :D Jestem pełna podziwu :classic_cool:

Gość Marcin1982
dzięki za dobrą radę... to prawda Angela nie jestem metroseksualny! nie mam 4 rodzajów perfum tylko 2, jeden za 58 zł kupiony w sklepie wolnocłowym a drugi dostałem w prezencie od siostry (z Włoch) Dla ciebie metroseksualny to to samo co zadbany??

Gość wiadomo że prawdziwy facet
to taki który rozjaśnia usta na różowo :)

Gość Marcin1982
hehe nic już nie kumam?? ale dziwne forum ;-O

Gość MyFirstHeart
Widze ze niestety najlatwiej wam kogos oceniac wedle wlasnych zanizonych, urojonych kryterii mysleniowych. Jesli czlowiek o siebie dba zle, jesli nie dba tez zle. Mnie np, tak mocno czerwnone naturalne usta u facetow sie nie podobaja dlaetego sama bym radzila by tacy jej uzywali. a przy okazji taka szminka nawilza usta rownie tak jak balsam po goleniu skore twarzy. eh

Gość Marcin1982
Zauważcie, że nawet faceci w gazetkach reklamowych Makro mają koloryzowane usta (najczęściej rozjaśniane)

Gość Marcin1982
dzięki MyFirstHeart za dobre słowo! jestem zwykłym facetem i nie dbam przesadnie o swój wygląd nie jestem metro, homo, bi, mi kappa, czy jak kto chce sexualny... jestem normalnym facetem!!! Nie spodziewałem się takiej dziwacznej reakcji ze strony (niektórych) kobiet! wydawało mi się że faceci mogliby tak prostacko reagować ale nie kobiety, które postrzegałem dotychczas nieco inaczej.... no cóż człowiek się uczy całe życie a niektóre z was pokazują swoimi wypowiedziami jak wiele mają kompleksów> pozdrawiam serdecznie

Gość massssakra
owszem, modele w gazetkach noszą pełny makijaż, jak zwykle do zdjęć i na plan :) Szukasz pomadki wieczorowej czy na dzień? :classic_cool:

Gość Marcin1982
nie grzeszysz inteligencją dziewczynko....

Gość i może niepotrzebnie się
tak oburzasz: metroseksualny (język polski) wymowa: znaczenia: przymiotnik (1.1) o mężczyźnie przesadnie dbający o siebie, szczególnie o swój wygląd Nie pasuje do twojego problemu? :) Życzę udanych łowów na pomadkę o idealnym odcieniu

Gość olka polmba
dla mnie wlasnie metroseksualny sobie zaczerenia usta prawdziwie męskie usta są jasne, a nie czerwone

Gość MyFirstHeart
massssakra- a ty psychologa czy juz leepiej psychiatre? Wez pomysl co mowisz.

Gość olka polmba
miało być zaczerwienia *