Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin1982

jak rozjaśnić usta?

Polecane posty

Gość Mariolaaaa
aaa Mariolaaa to mój nowy nik... mężczyzna na tym forum jest traktowany jak śmieć...

Gość o Matko i Córko TRZYMAJTA MNIE
dzisiaj ten swiat to juz całkiem upadł na łeb na szyje, żeby sie facet malował i pytał o pomadki buhahahahaha to o pomste do nieba woła - jak bym w sklepie takiego zobaczyła to chyba ze śmiechu bym padła :D:D:D A nie daj Bóg ide sobie na randke z facetem, przychodzi do całowania, ja jestem bez pomadki a on mi moje usta swoją różową by umazał!!!!!!! NO KONIEC SWIATA!!!!!!!! GLEBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D marcin - jestes albo pedałem albo idiotą, na moje i tym i tym cienki bolku, tusz do rzęs używasz czarny czy brązowy bo w czarnym ci nie do twarzy???? BUUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Marcin1982
No Ok, to powiem Wam, jestem homoseksualistą, uwazam ze jestem zajebistym facetem i zadna qrwa nie powie mi co mam robic!!!!! Lubie pomadki, karminowe szminki, pończoszki i koronkowe majteczki!!! I Ch... WAM DO TEGO!!!!!!!!!!!

Gość Marcinn1982
Dzięki super !! beznadziejne forum ! ktoś za mnie pisze co chce !! Po JE BA NI jesteście!!! nie jestem pedałem!!!!!! chorzy ludzie!!! nikt normalny nie pisze na tym forum!! nie! nie dam sobie wmówić że kobiety są takimi kretynkami!! to zły sen!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Marcinn1982
Dzięki super !! beznadziejne forum ! ktoś za mnie pisze co chce !! Po JE BA NI jesteście!!! nie jestem pedałem!!!!!! chorzy ludzie!!! nikt normalny nie pisze na tym forum!! nie! nie dam sobie wmówić że kobiety są takimi kretynkami!! to zły sen!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Marcinn1982
Dzięki super !! beznadziejne forum ! ktoś za mnie pisze co chce !! Po JE BA NI jesteście!!! nie jestem pedałem!!!!!! chorzy ludzie!!! nikt normalny nie pisze na tym forum!! nie! nie dam sobie wmówić że kobiety są takimi kretynkami!! to zły sen!!!!!

Gość Mrcin1982
Dzięki super !! beznadziejne forum ! ktoś za mnie pisze co chce !! Po JE BA NI jesteście!!! nie jestem pedałem!!!!!! chorzy ludzie!!! nikt normalny nie pisze na tym forum!! nie! nie dam sobie wmówić że kobiety są takimi kretynkami!! to zły sen!!!!!

Gość O w morde...
BLEEEEEEEEEEEEEEE RZYGAC NA TAKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!! PEDAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Marcinn1982
Dzięki super !! beznadziejne forum ! ktoś za mnie pisze co chce !! Po JE BA NI jesteście!!! nie jestem pedałem!!!!!! chorzy ludzie!!! nikt normalny nie pisze na tym forum!! nie! nie dam sobie wmówić że kobiety są takimi kretynkami!! to zły sen!!!!! i ktoś ukradł mi nika Marcin1982 debile!!

Gość IDIOCI
Dzięki super !! beznadziejne forum ! ktoś za mnie pisze co chce !! Po JE BA NI jesteście!!! nie jestem pedałem!!!!!! chorzy ludzie!!! nikt normalny nie pisze na tym forum!! nie! nie dam sobie wmówić że kobiety są takimi kretynkami!! to zły sen!!!!! i ktoś ukradł mi nika Marcin1982 debile!!

Gość Marrcin1982
Jesteście nienormalni! ktoś podszywa się pod mój nik i pisze że jestem pedałem!! jesteście nienormalni! PO JE BY!! Żałuję że trafiłem na to forum i mam nadzieję że to zły sen... nie zmienię przez to forum zdania o kobietach bo kilka idiotek nie świadczy przeciwko wszystkim kobietom!!

Gość Marrcin1982
FORUM DLA POJEBÓW!!!! Zwiewam stąd!!!!!!!

Gość Marrcin1982
poza tym ktoś pisze za mnie jako mariola a nie mogę się zalogować jako Marcin1982 (tylko marrcin19820 bo ktoś zrobił sobie takie konto i pisze za mnie!!! jesteście chorzy psychicznie!!!!

Gość o kurza twarz
ma facet atrakcyjną osobowość :D

Gość Marrcin1982
KAŻDY MA PRAWO SIę ZALOGOWAć I PISAć CO CHCE ZA KOGO CHCE!!! bEZSENS TOTALNY

Gość o kurza twarz
bEZSENS TOTALNY!! ZGADZAM SIę

Gość o kurza twarz
Marcin masz zdecydowanie rację!!! porąbane forum!!! wstyd mi za nie!!! wstyd za to że są tacy ludzie którzy tylko obrażają! niestety taka Polska!! trzymaj się chłopie!! ja też spier... z tego gównianego forum!

Gość o kurza twarz
Marcin idź się chłopie umaluj i spotkajmy się za 15 minut w pubie. Będę miał żółtą różę i białą kurtkę. Tu nas nie rozumieją :O

Gość Marcinn1982
lecz się człowieku!!! wsadź se tą róże w tyłek!!!! Marcin1982

Gość rety kotlety
PEDAŁ :D PEDAŁ :D PEDAŁ :D Brzydziłabym sie pocalowac takiego kolesia ktory ma pomalowane usta! :O O boze predzej bym zwymotywala! Jakie szczescie ze moj kochany nie ma takich akcji...

Gość Amanda Mak
pedałka... całujesz sie szmato z facetami!!! żebyście wiedzieli ilu chłopaków się maluje, chodzi na solariumy itd...

Gość rety kotlety
''pedałka... całujesz sie szmato z facetami!!! '' BUAHAHAHAHAHAHAH No pewnie ze sie caluje :D:D mmmmm :D:D:D ale tylko z moim zajebistym kotkiem :D:D a co ty masz z tym problem?! hahah widocznie tak :D:D BIEDACTWO wspolczuje ojejuuu jakas ty biedna SZMATO ;) :D

Gość Lidkaaaa
Kup sobie korektor do twarzy i maluj nim usta. :) pommoze Ci napewno bo zwykle bezowe sa. :)

Gość .....problem.....
Po prostu uzywaj keremu nawilzajacego, naluz grubsza warstwe. Albo kup jasna odzywke do ust, to nie jest szminka i niebedzie jej widac tak bardzo ( pomadka ochronna z NIVEA szybko sie wchlania i po czasie jej nie widac) .

Gość ert
ochronna nivea fajnie rozjasnia.. classic badz rozowa matowa :)

Gość F.L.O
Czy Ty Jesteś Mężczyzną ? Sprawdź to lepiej. Używasz pomadek ? Buhaha ^^ Dobre Xd Współczuję ... Pozdro dla Twojego Chłopaka ;)

Gość Friet
Wiesz... nie bardzo mogę ci pomóc.... Sama mam ten problem... moje czerwone (naturalnie) usta po prostu mnie drażnią.... Pozdro... A przy okazji fajny z cb facet mrr...

Gość MilkaPikachu
Miodek na 10/15 minut 1 lub 2 razy dziennie :) Rozjaśnia i regeneruje już po pierwszym stosowaniu! ^^ A później tylko zlizać, jeżeli wcześniej się powstrzymałeś :p