Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aretyla

Powedzcie mi dlaczego akurat teraz nasza-klasa stała się taka popularna

Polecane posty

anyżówka to Cię muszę wyprowadzić z błędu, bo moja klasa była bardzo zgrana a ja nie odstawałam. Z tymi z którymi kontakt mam utrzymywać utrzymuję i już. Nie potrzebna mi do tego nasza klasa. :)

larwa - skoro utrzymujesz kontakty tylko z niektorymi, to widac tylko z nimi bylas zgrana, a z reszta nie tak bardzo.. ja lubilam cala moja klase, choc oczywiscie po latach kontakt zostal tylko z kilkoma najblizszymi osobami. dzieki naszej klasie wznowilam kontakty z ludzmi, z ktorymi sie dawno pourywalo, i ciesze sie z tego, mysle, ze o to wlasnie chodzi w tym portalu :)

a czemu tak przypuszczasz, bo nie chcę zarejestrować się na naszej klasie? dość dziwne :-o klasa była zgrana jak już wspomniała, lubiłam wszystkich, przyjaźniłam się z nieliczną grupą, ale nie zmienia to faktu, że do naszej klasy mnie wcale nie ciągnie.

dziala to na zasadzie domina,ty jestes to ja tez,a moze po prostu moda idea jest dobra,mozna odszukac znajomych tylko niektorzy chyba pomylili idee i staraja sie miec jak najwiecej znajomych,bo to swiadczy o prestizu kompletnym nieporozumieniem jest umieszczanie zdjec klasowych,jesli ktos chodzil do klasy to ma takie zdjecie.Na nieszczescie zdjecie mojej klasy są :o

Gość A mi sie podoba
Fajny portal, mozna znalesc starych znajomych z ktorymi czasem nie bylo jak złapac kontaktu, ludzie sie integrują, organizują spotkania klasowe, wspominają...jest kupa smiechu z tymi wspomnieniami np.z podstawowki,fajne czasy sie przypominają,przyajmniej MI:) I nie ma porownania z jakąs fotką gdzie jest banda chamow,prostakow i kurewek nastoletnich, tutaj jest jakies poziom i kultura, ale to chyba kwestia czasu, kafe tez była kiedys porządna...

Gość aretyla
No na razie jest poziom i myślę że dużo chamstwa nie będzie, bo ludzie zapisują się pod imieniem i nazwiskiem, nie są anonimowi, a to dużo hamuje...