Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniol cienia

przyjaciel z netu -miłość

Polecane posty

Gość pinacolada30+
jak go zablokujesz to mu wyskoczy znak " zakaz wjazdu " i komunikat ze uzytkownik ... czyli TY .. nie zyczy sobie otrzymywac od niego wiadomosci ..

pinacolada 30+ masz mój gg 9570293, dobrze mi gadasz. daj znac jakbys miala ochote, bo chyba potrzebuje by nie poddac sie w razie co.

Gość pinacolada30+
zablokowalas goscia ? ;) ok odezwe sie do Ciebie na gg jak bede u siebie na komputerze bo w tej chwili nie pamietam swojego numeru.

Gość wpodobnejsytuacji
i co napisal ?:):)

Napisal mi co robił przez cały dzień, od rana do czasu smsa (wieczora). Wczesniej powiedział mi że nie będzie się odzywać. I oczywiście nie odezwał się po tym , ale ja nie odpisałam na niego. Muszę powiedzieć że wiele mi rozjaśniło w głowie po tych opiniach waszych.

no i znowu chwila zwątpienia. Wiem że jest na necie i to boli, nawet bardzo bo jest tam gdzie go poznałam. Dlaczego dopuścił się tego co robił i mówił. Może on tak już robi niby przyjaciel a tak po prostu wykorzystuje. :(

Jeszcze jedno powiedźcie czy mam się ukrywać na gg pod niewidzialnym żeby nie wiedział że jestem, czy dać dostępny. Ale nie odzywać się. Jak lepiej chciałabym by trochę się irytował że nie rozmawiam z nim, i dałam mu spokój. Żeby pomyślał że nie zależy mi już na nim. Podpowiedźcie. Proszę.

Gość pyttajaca
no ale zablokowalas go , nie? i juz odblokowalas?

nie odblokowałam go, cały czas jest zablokowany. smsa wysłał mi na telefon. Chodzi mi o to czy jak mam właczone gg to pokazywać się czy być ukryta. Jak lepiej by go wkurzyć, choć ociupinke.

Do agiie, wiesz że ja najpierw też myślałam że poczekam i może w końcu zrozumie. Ale nie miałam po prostu siły by zamartwiać się czy już kogoś poznał czy nie. To byłoby chyba bardziej trudne czekać na każdy jego przyjazd.

Gość pyttajaca
ale chyba jak masz kogos zablokanego to on chyba nie widzie w ogole Twojej dostepnosci badz nie

czesc aniołek :) jak facet jest zablokowany to nie widzi czy Ty jestes dostępna czy nie. Poza tym należy mu się totalna ignorancja z Twojej strony - zero kontaktu i zero reakcji na jego sms , meile itd.. zmień czat - nie loguj się tam gdzie on bywa. Niech zejdzie Ci z oczu na jakiś czas.A ty wejdz gdzie indziej , poznaj innych ludzi a o tym palancie który stawia warunki zapomnij

Nie warto płakać za facetem,który nie chce Cię tylko dlatego,że masz dziecko.Jest debilem i tyle.Pustak.Takim to tylko w głowie zabawy bez zobowiązań.Nie przejmuj się,kiedyś znajdziesz miłość i kogoś,kto na Ciebie zasługuje a Ty na niego.

poza tym aniołek .. pisałam Ci wyzej że facet pewnie siedzi na czacie i rozmawia z inną ... sprawdziło się. Ty cierpisz a on ma to w dupie , loguje się tam gdzie mu wygodnie i szuka babki która sprosta jego wymaganiom i warunkom. Zapomnij o nim , nie szukaj go wzrokiem na czacie , nie czekaj na smsy , meile i telefony. Powiedz mu papa i zacznij żyć na nowo ceniąc swoją wolność i brak zobowiązań.Kto dla ciebie jest ważniejszy jakiś dupek z czatu który stawia warunki czy Twoje dziecko ? ehhh

Odblokowalam go :( ale nie zamierzam z nim rozmawiać. Nie bede sie ukrywala ale nie bede tez z nim rozmawiac. Dwóch kolegów wspiera mnie i zabawia na gg cały czas, i chyba udaje im sie. Chcę mu pokazać że mogę być i nie rozmawiać z nim. Co myślicie?

Gość lubiany
Aniol cienia to an cie napastuje to karalne mowie ci zrob cos

Gość porażka jak dla mnie
mysle ze jeszcze dziecinna jestes... gg, rzobawaiaj cie koledzy?? bawienie sie w dostepnosc badz nie na gg.. litosci!

Nie jestem dziecinna, mówiąc że zabawiają mnie to znaczy że rozmawiają ze mną o rzeczach przyjemnych żeby odciągnąć mnie o tego tematu.