Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żenująca wiertarka

pytanie do posiadaczy Simplusa - z nowego simplusa na team7?? można???

Polecane posty

Gość żenująca wiertarka

czy po zmianie taryfy na nowy simplus, można jeszcze wrócic do team7???

Gość upppppppppppp

Gość żenująca wiertarka
pytam, bo słyszałam od jednej osoby, że powrotu już nie ma :P

Gość nie da sie
:classic_cool: na serio;)

zwykły simplus, nie jesteś związana żadnymi umowami, a jeśli chcesz mieć umowę to lepiej abonament

no wlasnie nad zwyklym simplusem myslalam ale zeby jakas taryfe uaktywnic ,ale mi pisali ze teraz jest tylko jeden starter nowy plus,wiec sama nie wiem.a jak jakas taryfe uaktywnie to ona juz jest na stale czy musze przy kazdym doladowaniu ja znow uaktywniac,np.team7 ktorego niby juz nie ma?ja myslalam ze kupuje starter simplusa i ustawiam taryfe jaka chce,a nie ze kupuje starter w jakies taryfie

Gość cielęcina importowana
starter możesz kupic z ustawioną już wcześniej daną taryfą, ale możesz też potem ją zmienic

Gość powrotu nie ma
niestety po zmianie na nowy simplus - nie ma możliwości powrotu na team7 lub easy - mam właśnie taki telefon i piszą o tym w regulaminie nowej taryfy

Gość żenująca wiertarka
o kurde :O

Raczej nie ma, chyba że w jakimś sklepiku gdzie nikt nie kupuje coś się uchowało:D

ale możesz przy nowym simplusie wykupić darmowy numer lub też swojaki za 5zł na 3miesiące z jednym numerem sms po1 i 20gr za rozmowe

ja bez problemu zmieniłam na team7 ze startera easy, jak jet teraz, nie wiem. zawsze możesz spróbować krótkim kodem, najwyżej nie wyjdzie :). a jak wyjdzie, to bedziesz miala team7 :P

Ale przy założeniu że ma np 7 swojaków x 5 zł to juz jest 35 zł za 3 miesiące to już słaby interes :D

Gość w team 7
7 swojakow jest za darmo, a nie za 2,50 :P

no to kupić można jakieś minuty czy smsy po 0.5 grosza. Trzeba się zastanowić co komu lepiej pasuje. Ja zmieniłam na nowy simplus z team7 i jestem zadowolona. Korzystam z darmowego numeru lub maxi minut

ło rany,ale teraz mi sie poplątało.glownie chodzi zeby do kilku osob miec tanie smsy i do 1 bardzo tanie lub za darmo ;)

no to kup sobie nowy simplus, wpisz kod do darmowego numeru, doładuj konto za 50zł i masz miesiąc gadania i smsów z tym numerem za darmo. No bo rzeczywiście te swojaki kilka po 5zł to drogo, lepiej dokupić pakiet smsów do wszystkich w plusie.

Gość twoj simplus
w tej nowej taryfie mozesz sobie za 5 zł na miesiac kupic 1000 smsów do wszystkich w plusie:) wierz mi ciezko je wykorzystac:P do tego mozna sobie wykupic pakiety minut do wygadania:D naprawde opłaca sie ta taryfa:) watpie zebys kupiła jakis starter jeszcze z team 7 bo ta atryfa obowiazywała baaaardzo dawno. A z tej nowej nie mozna wrocic do zadnej innej.

Gość w team 7
7 numerow jest za darmo... za dodanie kazdego nastepny placi sie 2,5 ;)