Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym chciala

instruktor nauki jazdy-KOBIETA. co sadzicie?

Polecane posty

Gość chcialabym chciala

co mysliscoe o instruktorkach nauki jazdy?moze macie jakies doswiadczenia?ludzie chetnie zapisuja sie do nim na jazdy czy racej wola uczyc sie z mezczyznami?

Gość no to ja mialam dzisiaj sen
dla mnie byloby to bez znaczenia. wazne zeby umiala dobrze nauczyc. mnie uczyl facet a byl do dupy:O sama sobie musialam jakos radzic bo zazwyczaj spal:O

Gość chcialabym chciala
:) wspolczuje.. ja tez mialam mezczyzne a nawet paru ale byli super. i to przez nich tak ten zawod mnie troche zaintrygowal, myslalam o zrobieniu kursku gdy na instruktora lecz zastanawiam sie czy w ogole ktokolwiek bedzie chcial jezdzic z kobieta.

Gość chcialabym chciala
zrobienia kursu na instruktora*

Gość no to ja mialam dzisiaj sen
mysle ze teraz to nie ma znaczenia. osobiscie widzialam duzo kobiet-instruktorów. jakos nie narzekały na brak zajec, wrecz przeciwnie. powodzenia!:)

W Warszawie jest \"Babska szkola jazdy\" i ma ogromne powodzenie :) jesli jednak zakochalas sie w instruktorze i chcesz sie wkrecic w to srodowisko, to uprzedzam, ze zeby robic kurs instruktorski trzeba miec co najmniej przez 3 lata prawko, wiec sporo czasu uplynie, zanim znow go spotkasz :P

Gość chcialabym chciala
wiem wiem, ze tzreba miec 3 lata prawko i zero stluczek na kncie.jakbym byla zabujana to bym poszla pod moja szkole nauki jazdy i tam bym na niego koczowala, anie robila kurs:) ale to jeszcze kupa czasu, najpierw sama musze nauczyc sie super jezdzic:classic_cool:

Gość 22godziny wyjeżdżone
w wawce jest taka instruktorka, dokładnie na placu bankowym, gdzie chłopaki z branży (instruktorzy, którzy też tam stoją i wyczekują na kursantów) zawsze mówią jej, jak ma parkować, zeby o jakiś samochód nie zawadzić :D:D Nieźle nie? I pomyślec, że ona uczy innych jeździć! :-O

Gość chcialabym chciala
haha, dobra jest:classic_cool:ciekawe jak zdala kurs na instruktora:O

Gość jest orajjjt
Kobieta instruktorka jest super - moze cie nauczyc bardzo pozytecznych rzeczy: jak plotkowac przez telefon w czasie jazdy, jak poprawiac makijaz, jak sie zalotnie usmiechac do innych kierowcow, kiedy chcesz sie wpakowac na ich pas a a kurat jest korek... Polecam ;)