Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja jedna 24

czy to sa wystarczajace powody do zerwania?

Polecane posty

Gość taka ja jedna 24
Dla mnie on jest dzieckiem, wiec nie wyobrazam sobie z nim przyszlosci. Jednoczesnie gubia mnie mysli ze ja sama nie jestem idealna (moze gorsza?) Wychodzi na to ze wszystkie klotnie jakie byly sa z mojej winy, zawsze pierwsza wyciagalam reke. Inna kwestia ze on nie chce mi sie oswiadczyc bo jak mowi...nie jest mnie pewien przez moja wybuchowosc, nerwowosc i zolzowatosc ehh

Gość taka ja jedna 24
oczywiscie ze usmieszek nie byl z powodu tego ze krzyczal na matke tylko ze powod dla ktorego nakrzyczal byl smieszny :)

Gość taka ja jedna 24
zreszta juz mu nie raz zwracalam na to uwage, on sie nie krepuje na nia krzyczec nawet przy mnie :/ ja rozumiem ze rodzice moga nie byc idealni i moga denerwowac ale wyzywanie nie jest ok tym bardziej ze samemu sie w niczym nie pomaga, no ale ma to po ojcu

Gość listek...
Ja Ci radzę -uciekaj. jak wrzeszczy na mame że obiad wczorajszy, to niech sam sobie ugotuje.pozniej będzie tak do ciebie mówił. olej go, nie czekaj na niego jak on sobie włoski ustawia, nie przyjezdzaj do niego bo powiedz że niechcesz znowu go prosić o zawiezienie. wiem ciężko, ale stopniowo oddalaj się od niego żeby widział że cię traci. a twoja wybuchowość nie ma tu znaczenia, każdy by się wk....

Gość truuuuuuufla
Popieram, że sposób w jaki traktuje matkę, jest bardzo diagnostyczny dla związku. To bardzo ważne. Mój mi opowiada, że on tylko raz w życiu, jak miał jakieś 9 lat, podniósł głos na mamę, i ojciec dał mu taki w**dol, że to był raz ostatni :P I dobry jest;)

nooo , ma to po ojcu, Twoj syn z nim tez tak bedzie mial po ojcu, co? Gosc ma z domu wyniesione, ze kobiete sie tak traktuje - jak sluzaca i szmate. jak chcesz byc szmata to prosze bardzo. Dostalismy mozg zeby myslec, ale widocznie nie wszyscy przeczytali instrukcje obslugi .

Gość taka ja jedna 24
:D ja tam wole nie wybiegac i nie wymyslac tego czego nie ma, bo on przez 4 lata spotykania sie prawie codziennie nigdy nie potraktowal mnie jak swoja mame. Jednak nie chce byc z kims kto wobec kogokolwiek potrafi sie tak zachowac. Zreszta na ten temat nie warto dyskutowac bo opinia jest zgodna.