Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam polecam

Wkurza mnie nasza-klasa.pl

Polecane posty

Gość polecam polecam

Tam malo kto szuka znajomych z dawnych lat, ten portal powinien nazywac sie lansik bo prawie każdy sie tam lansuje wstawiajac zdjęcia samochodu, domu, ślubu(wyścig kto miał ladniejsze suknie slubna hehe) a nawet zdjec erotycznych z partnerem. :D Mnie najbardziej rozbawilo jak taka pinda wstawila fotke swych dlugasnych obrzydliwych tipsow albo fota z partnerem w lozku to juz parodia, zero intymności, za wszelka cene chcą tam ludzie udowodnic jacy to są szczęśliwi i jak im się super powodzi. Zenada

no to moze ty masz takich znajomych:D ja tam odnalazlam wielu znajomych ktorych nie widzialam latami i z niektorymi wlasnie zaczelam utrzymywac kontakt:P

Gość anonimowa jedza
Ja szukam swoich znajomych, a Ty albo obracasz sie w kiepskim towarzystwie, albo jestes wscibska i zagladasz tam, gdzie nie musisz:P

Też to zauważam u niektórych :O Ostatnio rozwaliło mnie, że jedna z moich koleżanek z LO dała swoje zdjęcie z facetem jak sa w łóżku nago :O Tak jakby chodzenie do łózka z partnerem w wieku 25 lat było czymś niezwykłym :D

Gość tikitak
Ale to dosyć oczywiste ze kazdy sie chce pochwalic i pokazuje to co uwaza za najlepsze. Jesli czyims zyciowym osiagnieciem jest samochod, wycieczka do jakiegos egzotycznego kraju albo bobasekto jego sprawa:o Jednak tez mam wrazenie ze nasza-klasa przeradza sie w fotke.pl bis z tym ze dla szerszej grupy wiekowej.

Gość cccykoria
hehe dokladnie :) rozbawiaja mnie tez zdjecie z wakacji. kto gdzie nie byl.. i najlepsze gdy osoba na zdjeciu jest ledwo zauwazalna ale widoki trzeba pokazac ;)

ta strona jest po to zeby sie pochwalic tym co sie osiagnelo w zyciu ;d komu lepiej sie powodzi;d

Gość czajniczek
To ja chyba chodzilam do normalnej klasy, bo u mnie nikt nie wstawia zdjec z dalekich podrozy, bobasow i swoich samochodow...

Gość dfghjkl
ja pochodze z malej miesciny, wiec zdjecia na nartach, czy na wczasach w cieplych krajach jeszcze ludzi ruszaja, jest sie czyms chwalic ;), totalana wiocha takie myslenie

Gość dfghjkl
ten co nie ma dzieci chwali sie podrozami, praca, ten co zaliczyl wpadke dziecmi...

Gość polecam polecam
Kiedys przez przypadek weszlam na "ostatnio dodane zdjecia" i tam jakis facet eksponowal swego penisa podpis byl taki ze "on dziala cuda" teraz juz profil ostal usuniety, ale sami widzicie ze tacy tez sie trafiaja...Nie wszyscy moi znajomi wystawiaja domy na pokaz , auta itp pisalam ogolnie ze najwiecej takich zdjec mozna tam zauwazyc

Gość Ewaffff
kurczę, na żadną parę nago w łóżku się nie natknęlam, natomiast wszędzie są DZIECI. Jak w sygnaturze jakaś dziewczyna ma zdjęcie siebie zasłoniętej niemal po czubki uszu swoim cudownym dziecięciem, to możemy być pewnie, że w galerii ma sesję zdjęciową bachorka. Tak jakby to, że wyszłą za mąz i urodziła dziecko było jej niezwykłym sukcesem. No sorry, ale większość kobiet prędzej czy później ma męża i dzieci i to chyba nie jest specjalny powód do zazdrości...

Gość taaaaaaaa
Mania fotek z bachorami, wakacjami u arabów, śluby itp. Jednym slowem wiocha na maksa a to z penisem to juz przegiecie na maksa haha "D Wkrotce dziewczyna bedzie robic loda facetowi on zrobi zdjecie i wstawia na portal chwalac sie jak to ona dba o niego i na odwrót hahahahha Jednym slowem ze maja idealne pozycie erotyczne hahahha

jejku ludzie otrząsnijcie się bo zrzędzicie, ze głowa mała...zobaczymy za pare lat jak bedziecie w upragnionej ciąży i urodzi sie wam upragnione dziecko i wszystkim naokoło bedziecie to chciały ze szczescia rozgłosić :O po prostu dla niekórych dzieci są najważniejsze ja w tym nie widze nic złego :O

Gość morelowa
zgadzam się z wami niestety:o Ponadto jest jeszcze wyścig kto ma więcej znajomych:o niby im więcej znajomych tym bardziej jesteś lubiany i charyzmatyczny:o Ostatnio zaprosiła mnie do znajomych osoba, którą widziałam ostatnio z 10 lat temu:o Znałam ją bo mieszkałyśmy niedaleko siebie, ale nie była moją koleżanką, własciwie to nawet nie pamiętam czy z nią rozmawiałam:o Jest to osoba która w tej chwili ma już na portalu 300 znajomych:o

No tak, pogoń za znajomymi też jest niezła :O Ostatnio zapraszają mnie ludzie, których nigdy nie widziałam, nie są moją rodziną ale mają tak samo na nazwisko jak ja :O To już paranoja.

Gość dfghjkl
moi zdaniem powinno być tylko mozliwe doodawanie znajomych ze wspólnych klas.

Gość jak kogos nie uwazacie
za swojego znajomego to nie musicie akceptowac jego zaproszenia :-) mnie smieszy dodawanie osob z klasy do listy zbnajomych przeciez to logiczne ze skoro chodzilismy do jednej klasy to sie musimy znac

Gość ciociosanka****
To jeszcze nic! moja kolezanka przez nasza klase wplatala sie w klopoty! Po kilku latach wyszedl z wiezienia jej byly facet z ktorym skonczyla bo zmadrzala i zerwala a z nim i on ja teraz odnalazl na naszej klasie , zmienila nazwe miejscowosci ale czy to cos da czy i tak ja odnajdzie???????

Gość dfghjkl
niby nie trzeba akceptować, ale jeśli kogoś choć trochę kojarzysz, to jest czasem głupio, może pomyśleć, że się stawiasz... no a ja nie wiem jaki jest sens dodawania znajomych którzy się z nami nie uczyli skoro ideą jest kontakt z ludzmi ze wspólnej klasy

Gość ciociosanka****
odpiscie na moje pytanie , prosze

Gość dfghjkl
po imieniu i nazwisku odnajdzie...

Gość hgfddd
o boshe to nie zagladaj tam, ale masz problemy :o

Gość jak kogos nie uwazacie
ale ja dzieki naszej klasie nawiazalam kontakt z ludzmi z ktorymi mieszkalam w czasie studiow a oni wclae nie studiowali razem ze mna. czasami ma sie lepszych znajomych wlasnie poza klasa czy grupa na studiach