Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta60

seks z młodszym

Polecane posty

Gość ggdsagdsa
nie rozumiem dlaczego kontyunowałaś to skoro na początku było lipnie. Taka byłaś cierpliwa aż "zaskoczy"?

Gość nukwb
Zaintrygował mnie bardzo, więc nie przejmowałam się tym, że na początku był kiepski w łóżku. Świetnie mi się z nim rozmawiało - to bardzo inteligentny i wrażliwy chłopak.

Gość do nukwb
nauczylas go sie ruchac?

Gość nzbxvc
seks z młodszym- ja 48 On 34-cos niesamowitego

Gość nukwb
"Ruchać" to określenie nie na miejscu. Bardziej pasuje "kochać się". No, nie było między nami miłości w pełnym tego słowa znaczenia, ale był to romans oparty na chemii (silne zadurzenie z jego strony, z mojej zauroczenie). Ale nauczyłam go. Nasz pierwszy raz (jego pierwszy w ogóle) trwał niecałe 15 sekund. Za drugim razem trochę dłużej, ale bolało mnie bardzo, zero wyczucia z jego strony, pchał strasznie mocno i głęboko. Za trzecim znowu za szybko, za czwartym bolało mnie nie do zniesienia. Dopiero piąty raz był udany. To wymaga sporo cierpliwości, delikatności, taktu. Nie można od razu powiedzieć "jesteś beznadziejny", zwłaszcza gdy chłopak ma 15 lat. Jedynie wyrozumiałość i cierpliwość pomogą nauczyć młodego chłopaka się kochać.

Gość stefann
A jak sie rozstaliscie? Jak dlugo byliscie ze soba? Kto z kim zerwal? Jak przezyliscie rozstanie?

Gość ja bym chciała z młodszym
tylko,że ci młodsi licza,ze starsza zasponsoruje im hotel,wszystko...:O

Gość nukwb
Pół roku się spotykaliśmy, potem on chciał ujawnić się z naszym związkiem, na co ja się nie zgodziłam (ja miałam 32 lata, a on 16), więc zerwał ze mną. Nie wiem jak on to przeżył, ja szybko po tym się podniosłam.

Gość stfgvb
to musialo byc super przezycie dla niego

Gość lalalalalalalaaaaaa
nukwb głupia cipo :-) 16 latek nie chciał ujawnic waszego zwiazku,tylko chciał powiedziec,ze znalazł taka idiotke 32 letnia która walił :-)

Gość lalalalalalalaaaaaa
nukwb w ogole smiac sie chce ,ze ty majac 32 lata z 16 latkeim to robiłas :-) Zrozumiem z 19 latkiem,i nie chodzi tutaj o to,ze ten drugi jest pełnoiletni,ale jednak 16 latek,naweet ten dojrzały jak na swój wiek ma jeszcze za przeproszniem powalone w łępetynie.

Gość lalalalalalalaaaaaa
lalalalalalalaaaaaa cos mis ie zdaje,ze ty prostytuta byłąs :-) bo normalna 32 lata z patałachem 16 letnim nei zadwała by sie seksualnie :-) A jak dziwa nie byłas,tomusiałas byc kiepska w seksie i z takim młokosem niedoswiadczonym to robiąłs,bo w jego oczach byłas boginia seksu,co nie miało miejsca w relacji z męzczyznami ,którzy wiedzieli ,ze rozporek nie tylko do siusiu słuzy.

Gość nukwb
Seks można uprawiać od 15 lat, a on miał 15 lat i 4 miesiące jak się zaczął nasz romans. "lalalalalalalaaaaaa", pisałam wyżej że służyłam mu swoim doświadczeniem, więc nie wiem czemu uważasz, że "musiałam być kiepska w seksie".

Gość zawsze stoi
bzykałem 30 mając 16 lat, jej inicjatywa, rozdziewiczyła mnie, fajnie to wspominam

Gość 16mlody
Masz racje, ja tez mam seks tylko ze starszymi, a to dlatego ze mam za duzego (na moj wiek) i zadna z moich kolezanek z klasy nie chce ze mna.

Gość dariusz_wawa
Smakowałem już Kobiety starszej ode mnie i znów mam nieodpartą ochotę na taki sex. Szczegóły dogadamy droga damo :) ja 25

Gość do nukwb
no to jestes dziwka skoro mialas az tak duze doswiadczenie!

Gość jola qrwiszon
jaka dziwka? wszystkie lubimy oste ruchanie. tylko nie wypada bo to bo tamto

Gość nukwb
Nie miałam aż tak dużego doświadczenia, ledwie kilku partnerów w życiu, ostatni 3 lata temu. No ale na pewno większe niż mój prawie 16-letni kochanek.

Gość wujekamti
a może jeszcze jeden taki romansik z 16 latkiem??? napisz: 496276

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjdsd
hm a nie jest tak, ze wszystko to kwestia upodoban? Sa ladne kobiety i w wieku co najmniej kilku dekad i 18 lat tez. A sa takie, ktore choc nawet beda 18stkami wogole nas nie pociagaja fizycznie... Podejrzewam, ze u kobiet jest podobnie :-)

Gość szaropolackie wykształcenie
Młody ma wysokie libido! Ale jak mu się kobiety przejadły to się niezr00chacie w żadnym przypadku!

Gość 16mlody
Seks ze starsza, panna czy mezatka jest wspanialy. One wiedza czego chca. Oczywiscie mlody musi miec niezly interes.

Gość 47 latka
Witam, trafiłam na tę dyskusję, bo stoję przed podobnym dylematem, jak Jola. Poznałam 40 latka, mamy chęc na siebie, ale przeszkadza mi jednak ta różnica wieku, nigdy nie byłam z mlodszym facetem. Co myślicie na ten temat?

Gość qwnqbdx
47 latka te stara babo 47 letnia ty jakaś idiotka jestes,ze pytasz nas co o tym myslimy:-) boze chron ludzkosc od takich starych głupców

Gość ot tak sobie
47 latka - ale u Ciebie jest inaczej niż u autorki. Jej chodziło o kolegę syna, więc różnica znaczna. U Ciebie to tylko 7 lat, więc co się przejmujesz? Nie jest to przecież przepaść pokoleniowa, ważne jaki to człowiek.

Gość co za bzdety
a mężczyznom starszym o 20 lub 30 lat to można bzykać młodsze? co za hipokryzja .. a te najbardziej zgorszone idźcie zmówić zdrowaśki

Gość ot tak sobie
Może lepiej nie zdrowaśki. Bo zdrowaśki jako czynności rytmiczne i powtarzające mogą przywodzić na myśl sprawy grzeszne! Piekielne!! :D

Gość megaZdzira
Ale macie problemy. Mamy już 21 wiek. Zaraz ja się zacznę trząść, bo mój kochanek jest 6 miesięcy młodszy ode mnie.... skandal bo jest na dodatek z poprzedniego rocznika. Zaraz się poczuję jak rozpadające sie próchno.... hahahaha

Gość ot tak sobie
megaZdzira - zaprawdę powiadam Ci, grzeszysz siostro! Ale 6 miesięcy to i tak lepiej niż gdyby był młodszy o 666 dni! No chyba, że urodził się 6.06 o 0.06. Ty to lepiej sprawdź :D Najlepiej zadzwoń do Radia, oni się tam znają :P