Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tjoli

Ona nie znosi gdy ktoś przy niej coś je

Polecane posty

Mam problem. Osoba którą znam nienawidzi jak ktoś je. Posiłki zjada osobno, z dala od ludzi. Gdy ktoś zaczyna przy niej jeśc robi miny i albo wychodzi albo zaczyne na ta osobę gadać, że jest głupia i że mlaska. Trwa to juz u niej kilka lat. Na początku myslałam że to minie, że to chwilowe. Ale coraz bardziej napieram przekonania że coś jest z nią nie tak. Może to jakiś uraz? Dodam że jest to nastolatka. Proszę o pomoc

Gość dziwna fobia o.O

Ja tez tak mam. nie lubie jesc w towarzystwie, bo ludzie ohydnie żerą. Może to byc rowniez objaw anoreksji, anorektyczki "jedzą" w samotności..

ja też tak mam. to nie minie, tak już jest i koniec! jak ktoś przy mnie je to białej gorączki dostaje, mam ochotę tą osobę rozszarpać, tak tego nienawidzę! ale nauczyłam się że jak ktoś coś je to ja też jem i wtedy jest odrobinkę lepiej. ale nigdy jak jest cicho u mnie zawsze przy posiłkach gra radio, bo nawet jak słyszę własne odgłosy przeżuwanego jedzenia to spazmów dostaję :O tak jest i nic na to nie mogę poradzić.

Gość węsząca sensacje
ja też ni cierpię jesc w towarzystwie. Mam wrażenie,że każdy na mnie patrzy i przypadkiem się ubrudzę:P ale jak już nie mam wyjścia, to jem bardzo wolno :P

Dziękuje za pomocne odpowiedzi, mam nadzieje że psychiatra pomoże. Jeśli nie to trudno, to jej problem nie mój