Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reni_28

palnowany wczesniej ślub a ciaża

Polecane posty

Gość reni_28

Witam rok temu zaplanowalismy ślub na 12 kwietnia 2008 r. Dziś wielka niespodzianka 2 wielkie grube krechy na teście:))))Wiecie moze ile średnio kobiety przybierają w brzuszku w 4 miesiacu. Kobieta w salonie zapewniła mnie ze nie dużo bo ok. 5 cm a przy moim wzroście 175 cm i dużym biuście to brzuszka nie będzie widać.

wiesz to wszystko zalezy od kobiety... odmięśni jej brzucha.... wiadomo kazda jest inna ... u mnei w 4 miesiącu nic nie było jeszcze widac moze taka faldka wyszła ale ją widzialam tylko ja i mój narzeczony bo jak bylam w spodniach i normalnej bluzce to nikt nawet nie przypuszczał ze jestem w ciąży ... tylko piersi mi się powiekszyły z malego C na duze D:D w swoje spodnie miescilam sie do 7 miesiąca ... teraz jestem w 9 na dniach urodzę i chodze w dresach S przed ciążą wazylamok58kg przy wzroscie 171:) Życze wszystkiego najlepszego:) udanego ślubu :) no i zdrowego dzieciaczka:D:)

Gość Gratulacje -
W 4 msc możesz mieć lekko powiększony brzuszek,ale to kwestia bardzo indywidualna

Gość przerażona baska
u mnie tez w 4mc nie było widać :)

A ja jestem w 3 i mam już 10 cm więcej w pasie. I widać, że jestem w ciąży. Koleżanki na moim topiku, też niektóre mówią, że już brzuszki widać. Kwestia indywidualna. Nie ma się co zastanawiać. A pani w sklepie, nie może ci zapewnić, ze będzie to tylko 5 cm. Może też być tak, że nic a nic nie będzie widać. Siostra męża też brała ślub w ciązy, ale to był 5 miesiąc, ale już też było widać. Mimo, że była szczupluteńka i drobniutka.

Gość truuuuuuufla
Jedna z moich koleżanek ta wymiotowala przez cały pierwszy trymestr, że schudła 5 kg :P i dopiero w okolicy 5-6 mies zaczęła tyć.

Gość lka
witaj reni_28 o tym ze jestem w ciazy dowiedzialam sie 9 dni temu. moj slub 29 marca, czyli juz niedlugo. tez sie zastanawiam jak to bedzie. zawsze chcialam miec waska dopasowana sukienke, zaokraglona na biodrach. No ale coz, juz wybieram sobie inne, ale kupic to zamierzam przed samym slubem, zeby potem zadnych niespodzianek z dopięciem sie nie bylo. pozdrawiam.

moja kolezanka brala slub w 4 lub 5 miesiacu i miala dobrze dobrana sukienke bo nic nie bylo widac a brzuszka juz troche miala

Moja szwagierka brała ślub w kwietniu, była mniej więcej w 5-tym miesiącu ciąży. Nie było widać, ale już tydzień po ślubie brzuszek dosyć wyraźnie się zarysował.

Gość kasia2020
może być różnie, możesz przybrać 5cm albo 20cm, zależy ile będziesz jeść, twoj styl życia, jak szybko dziecko będzie rosło, tego nie da się określić :)