Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulakkaa

pocałunek w....

Polecane posty

Gość anulakkaa

czy wasz mąż/chłopak całuje Was po stosunku lub w czasie przytulania w czółko??? ja to uwilbiam..czuje się wtedy taka bezpieczna i kochana:)

Gość promyk...
zgadzam sie z przedmowczynia :)

Gość ja tez tak uwielbiam
zawsze mnie tak całuje ale jak jestesmy na jakiejś imprezie i w czasie tańca i jak sie konczy jakis kawałek :)

Gość anulakkaa
a co ma do tego BMI??? 20,1 mam:)

Gość mam-to- samo
Kooochaaaam to po prostu ! :) Faktycznie, to daje takie poczucie bezpieczeństwa i się czuję jak taka mała dziewczynka, którą On się opiekuje... Uhh rozmarzyłam sie...

Gość a jeśli
L. Kravitz "you re his prise cos your eyes so wise cos your hearth my home"

Już wiem jak odzyskam moją dziewczynę: Podejdę do niej w szkole i pocałuje w czółko ;] Ale tak w ogóle to jaka w tej miłości jest moc! minęły 2 tyg. a mnie nie jest nic w stanie cieszyć! i wydaje mi się że tylko ona jest w stanie wyciągnąć mnie z tej depresji którą mam, a raczej doła nie depresji! Nic mi się nie chce! nauka mi tak ciężko idzie że szok mam po prostu 0 koncentracji! a w tym roku matura!! i moge sobie uwalić całe życie! A co ciekawe dziewczyna jak ze mną zrywała to jednym z wielu powodów (nadal uważam że błahych ) podała że to też dla mojego dobra żebym się mógł uczyć a nie ciągle o niej myślał! a teraz się już w ogóle pogrążam! i zawsze mówie sobie: Od jutra biorę się w garść i codziennie i tak to samo!