Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona....

POMOCY! ja-moj ex-i on

Polecane posty

Gość Zagubiona....

Ludzie... pomocy.. bylam z facetem 3 lata... bylo super dopoki nie zamieszkalismy razem... wtedy wszytko sie posypalo... przyszedl moment na podjecie decyzji o rozstaniu... podjelismy ja oboje ale to ja powiedizlam to sostnie slowo... zaraz po zerwaniu poznalam innego chł- ideał moich marzeń- zarówno jesli chodzi i osobowość jak i o wyglad... moj ex wiedzial o tym ze kogos mam.. ale w nadlugim czasie po tym... moj ex rowniez sobie kgos znalazl... a nie poprostu szlag trafia na sama mysl... nie moglismy byc razem bo on wiekrotnie strzelal fochy np po 2 dni a za co??!!- mialam sie dmylslic:/ wiem ze chodzil za mna wszedzie- poprostu mnie szpeigowal! :/ nie ufal mni:/ 2 razy uslyszlam od niego ze jak nie przestane pier**** glupot to nie trzśnie... :/ to byl chory zwiazek... ale dlaczego wciąż mnie tak trzyma... ??!! :(

Gość teodor zwyczajny
bo nie ma idealnych facetów

bo jestes wciaz uzalezniona psychicznie. tyla. zajrzyj na topik 'czy jestes w zwiazku , w ktorym partner molestuje Cie psychicznie' , tam sa laski, ktore takiego zwiazku w pore nie zerwaly i teraz lataja na policje robic obdukcje. ciesz sie, ze ucieklas i wspolczuj tej nowej jego lasce.

Gość z klopocikiem...
hmmmm... to powiem ci ze mialam podbną sytuacje... i wyjescie bylo proste- zerwać..a z jakim skutkiem z takim.. ze on wyjechal z nowa narzyczona.. a ja wl wyszlam za maz.. wiec nie boj sie bedzie dobrez... moze to bylo przyzwyczajenie....

Gość ale o co chodzi...