Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polihymnia

pytanie o gg

Polecane posty

ostatnio dosyć często na gg dostaje wiadomości od osób, które sa na coś chore i proszą żeby przesłać ich wiadomosc dalej... gdy wyśle sie ileśtam wiadomości wówczas słoneczko ma zmienić kolor... czy tego typu wiadomosci sa prawdziwe czy to zwykly łańcuszek?? Bo jesli prawdziwe to moge powysyłac taką wiadomosc innym ale w przeciwnym razie szkoda czasu...

Gość lol.....

Gość nie prawdziwe
chyba że masz gg w telefonie,to tam zasem chyba jakiś inny kolorek może zaistnieć

robaczek41 pytam sie bo dla mnie to chore wymyślac takie łańcuszki i pisać że sie umiera:o stąd nie wiedziałam czy faktycznie to działa czy ktoś po prostu ma na tyle zrytą spyche żeby pisac takie rzeczy:o

polihymnia dla mnie to tez chore :o wielu zaprawdę wielu głupców i debili jest na tym świecie :o pozdrawiam 🖐️

hellishbloodystorm naiwności nie naiwnośc... przyznaje sie szczerze że nawet nie wiem jak działają strony typu pajacyk;) a więc mam prawo zastanawiac nad takim łańcuszkiem;)

Gość wypal paczke fajek
taa.....wyslij mi 100 zeta na konto to bedziesz miala ksiezyc zamiast sloneczka :D Moje konto jest podlaczone do specjalnego serwera na gg! Slowo daje. No ale...pytanie zadaje kobieta :D