Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnomi

jak ciepło u was w domu?

Polecane posty

Gość zimnomi

tzn.ile macie stopni,bo u mnie 17-18 i zastanawiam się czy to tylko ja narzekam a jest ok,czy naprawde jest zimno????

zimno! ja mam biurko obok kaloryfera,trzymam na nim stopy odkrecony na maxa i tak juz zmarzlam :o

u mnie to jest bardzo zimno:(mieszkam w bloku i masakra, mam 3swetry na sobie a i tak zimno:O

w bloku jest zimno???? ja tez mieszkam w bloku i mam cieplo mamy piec w lazience i temperatur taka jaka chcemy:)

a ze 22-23 stopnie własne c.o. bez łaski ze spółdzielni i wiecznego oszczędzania jeśli jesteś zmarzluchem - jak ja - to łapkę podaję :D bywa, że nawet w lato jest mi zimno :D

Gość a ja za to
u mnie cieplutko

a ja myslalam ze w blokach jest ciepło:PP U mnie jest 22 stopnie, czasami dobija nawet do 24-25 ;) ale wtedy to w samych spodenkach latam;) nie ma to jak mieszkac w domku;) przy 18 stopniach caly dzien leze w lozku..

Gość zimnomi
no nie! ja już nie daje rady w tym zimnie....17-18 to jest u mnie po napaleniu,a w nocy 16,rano 15.... w palce mi tak zimno:( mieszkam w domku-rodzice nie chcą więcej palic bo ie ma kasy,a ja w takim zimnie nie mam ochoty wychodzic spod kołdry:(no a musze pisac pracę....zaraz zwariuję...zazdroszczę wam

łoj ja myślałam, ze w bloku mieszkasz, no fakt węgiel pożera kasy niemało, ale z drugiej strony jeśli jesteś zmarzluchem to raczej się już nie zahartujesz :( więc..wydasz na leki ubierz się asexualnie ciepło :D zaparz dzban herbaty z sokiem malinowym i da radę :)

Gość hmmmmnmnm
mieszkam w bloku, 22 stopnie (grzejniki sa zakrecone) dodatkowo komp mnie ogrzewa :D

Gość zimnomi
węgiel wychodzi taniej niż gaz,do niedawna paliliśmy tylko gazem i wtedy przynajmniej temp.była stała teraz mamy 2 rodzaje ogrzewania-i na węgiel i na gaz,ale na gaz tylko awaryjnie... nie jestem zmarźluchem-wciąż chodze w jesiennej kurtce i adidasach,jestem zahartowana...ale mam zawsze zimne palce,a na to nic nie poradzę bo to kwestia krążenia.... jeśli czegoś zazdroszczę znajomym to tego,że maja ciępło:( ja jak gad-jak sie robi zimno to staje sie nieruchliwa...

Gość zimnomi
w dodatku jestem chuda...nic mnie nie ogrzewa:)

Gość deli25
17-18, wczoraj nawet 14, zimnoooo

Gość Moniś1989
a ja mam 18 i jest ok, jestem przyzwyczajona do takiej temp. mieszkam w domu czasem rano jest zimno ale dogrzewam sobie piecykiem elektrycznym :D

Ja w bloku, na parterze, a temp. 18-22 C ... w zaleznosci od pokoju ;).