Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszampania

33 dni po zamrażaniu nadżerki - moge sie kochac?

Polecane posty

Gość duszampania

Tak jak w temacie, jestem 32 dni po zabiegu zamrazania, jutro chciałabym sie kochac, sadzicie ze juz moge? Na kontroli nie byłam. Mialam przyjsc po 4 tygodniu ale nie mialam czasu, a w weekend nie ma mojego gin,tak wiec pojde za kilka dni a chcialabym sie juz kochac jutro!

Gość czekasz na pozwolenie czy co
?:O jak można być tak nieodpowiedzilnym by bez konsultacji z lekarzem po wymrażaniu nadżerki współzyć?:O jaką masz pewność ,że wszystko się zagoiło? ja wstrzymałam się 2 miesiące dla własnego dobra

Gość lolitka mala
Lekarz mi powiedział ze nie moge sie kochac przez 4 tyg, a za 5 moge przyjsc na kontrole. Teoretycznie mineło juz 4 tyg wiec zastanawiam sie, a 2 miesiace.... nie dałabym rady...

no więc nie wiem czego oczekujesz zadając tu takie pytanie?:O ja miałam zapowiedziane by wstrzymać się miesiąc od współżycia, ale zanim cokolwiek zacznę powinnam przyjść jeszcze na kontrolę i bez kontroli na pewno nie podjęłabym współżycia, a ty i tak zrobisz jak chcesz więc nie rozumiem pytania:O

Gość lolitka mala
Nie pytam nikogo o pozwolenie i przestań byc niemiła! Zapytałam co sądzicie a nie - czy mi pozwolicie!! Spotkałam sie z różnymi opiniami wśród moich znajomych,jedna musiała czekac 2 tyg.jedna 4, a inna dłuzej. Pytam po prostu o Wasze opinie. A swoja droga gdy czytam czasem jakie dziewczyny sa niemiłe odpowiadajac na pytanie to mam dreszcze. Napisz, po prostu ze Ty czekałas 2 miesiace i tyle, a nie "jak mozesz byc tak nie odpowiedzialna", "nie rozumiem pytania" jesli nie rozumiesz, to nie odpisuj mi i koniec :]

niemiła? niby dlaczego?:O czy gdybym napisała: spoko, ja już po 2 tygodniach jechałam z koksem z moim, to ty też zrobiłabyś tak samo?:O przecież to twoje zdrowie i powinnaś o nie dbać, a nie wzorem tego co ktoś napisze na forum to samo wprowadzać we własne zycie co innego gdybyś spytała o konkretną sprawę... a usuwanie nadżerki to bardzo indywidualna sprawa dlatego nie należy sugerować się tym co inni tylko słuchać gina ja na pewno nei podjęłabym współzycia na twoim miejscu bez konsultacji z ginem jeśli miesiąc wytrzymałaś, to i dasz radę jeszcze do przyszłego tygodnia, zdrowie jest ważniejsze, taka jest moja rada:) wcale nie zamierzałam być niemiła;)

Gość nie przejmuj się lolita
ona jest samotną matką, która się tu wyżywa na forum niektórym polepsza się nastrój jak komuś go zepsują ja myślę, ze taki bardzo delikatny seks krzywdy Ci nie zrobi - ale tak szczerze to też wolałabym najpierw sprawdzić u gina jak się zagoiło

Gość lolitka mala
Chyba masz racje :) tak zrobie, jutro jeszcze sie powstrzymam a w poniedziałek rano jade do lekarza :) dziekuje i pozdrawiam

Gość lolitka mala
Szkoda ze w piatek nie mialam czasu, ale mialam tak zajecia ułozone ze nie miałam mozliwosci. Poczekam do poniedziałku...