Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość elwikra
o tak , wreszcie weekend ;) jutro zafunduje sobie klika godzin dla siebie tzn połaze po sklepach i skocze na uczelnie....potem sprzątanie ;)

Gość elwikra
czas zacząc sie uczyc do sesji....

Gość elwikra
uciekam spac dobranoc wszystkim :)

Gość lubiany
poczekaj cie

Gość lubiany
Hey elwira o jedna minite sie spoznilem i ty juz bylas weg ok smutno mi ze sie tak milamy to moja wina ale zycze ci dobrej nocy do jutra papa

Gość elwikra
jeszcze jestem ;)

Gość lubiany
oo to fajnie sory niemoglem mam pane

Gość lubiany
ja jutro tez na miasto wale a poludniu moja bude przygarne i znowu sam smutno

Gość elwikra
jutro wolne to mozna troszke dłuzej posiedziec przy kompie...

Gość elwikra
jaką bude ?

Gość lubiany
No mieszkanie tak tu mowimy ,meine Bude no i 2x pralke musze wlaczyc i balkon tez dzis mielismy 11 stopno pieknie bylo mowie ci a popoludniu samochud troche myle i od kurzalem tak ze mialem pracowity dzie , po tym wszystim bede lepiej spal .Tobie tez tego zycze moze bedziesz jutro to bede sie cieszy jak nie to tez ok a wiec Gute Nacht

Gość elwikra
bede jutro :) ja mam jutro troszke pracowity dzien ale znajde chwilke zeby cos tu napisac....u nas dzis tez było ładnie ale nie az 11 stopni....ja chce wiosne !!!! ;) spij dobrze, dobranoc :)

Gość lubiany
Dzieki milo mi ze kliklas jeszcze ra z ,Elwira powiem ci jak ty piszesz to mozna wyczucz ze masz dobry humor i usmiechasz sie to mnie cieszy bardzo , zeby wszyscy tacy byli zeby ? dobranoc

Gość elwikra
czasami mam humor w normie ;) dobranoc :)

Gość elwikra
Witam w tym pieknym i słonecznym dniu ;) mamy +9 stopni i wspaniałą pogode ;) aż chce sie życ :) wróciłam z uczelni, załatwiłam co trzeba, wstąpiłam do sklepu i kupiłam sobie na pocieszenie sweterek ( ahhh ten mój nałog) ;) a teraz zabieram się za sprzątanie.....wpadne pózniej

Gość Rozumiem...
Ja odsypiałam wczorajsze wyjscie z domu na impreze i kaca po niej ;) Co do kina...nie wiem na jakie filmy chodzicie ale u mnie nie ma samych zakochanych par w kinie - owszem wiekszosc ludzi nie jest sama ale czesto sa po prostu 2 kolezanki, matka i corka....no pary mieszane oczywiscie tez ale nie wszyscy :) Ja kino po prostu lubie dla klimatu... tez niby moge w domu ogladac ale to nie to samo :) Co do przyjaciol... ja niestety stracilam najpierw jednego najblizszego, a pozniej druga dobra kolezanke. Zycie czasem takie jest... a ja sie latwo nie zaprzyjazniam niestety :o znajomych blizszych i dalszych w sumie sporo mam ale to jakis taki powierzchowny kontakt...

Gość Rozumiem...
Jest sliczna pogoda.... chyba wyjde na spacer na troche :)

Gość elwikra
czesc Rozumiem :) ja na spacer wybiore sie jutro.....dzis taki zabiegany mam dzien i musze sie troszke pouczyc.

Gość elwikra
hej Lubiany :) jak dzien mija ? ja tak bede z doskoku bo sie ucze troszke...ale komputer mam obok włączony to bede wpadac ;)

Gość lubiany
Hey to chyba w calej europie mamy taka pogode bo u nas tez BYLO ale sie popsulo no moja buda lsni he zarty ale jest czysto obiad na jutro ma , no i pusze teraz do was . ja mialem na mysli tu u nas kino Rozumiem ja sie dwa razy zawiodlem to boli do dzis moze dlatego taki jestem , porozmawiac owszem ale z taka juz ostroznascia czulas ze eliwara ma wspanialy humor bo ja t .Elwira ja tez jak jestem w zentrum to sobie cos zawsze kupie a pozniej musze cieniutko jesc he jutro jade do siiostry na kawe , zaprosila mnie , a co wy macie jutro na obiadzik ? moze sie poducze i podchwyce jakis dobry przepis Powiecie mi ? narazie

Gość elwikra
ja jutro robie ruskie pierogi ;) pychotka dobrze, ze masz rodzenstwo do , którego mozesz wstąpic na kawe albo mozesz ich zaprosic do siebie. Ja nie mam nikogo takiego. Mam kuzynostwo ale .....z rodziną wychodzi sie dobrze tylko na zdięciu wiec nie utrzymujemy zbyt scisłych kontaktów i jak patrze na rodzenstwo moich rodziców to juz lepiej byc samemu... ja mam manie kupowania ....oczywiscie musze sie pilnowac zeby wszystkiego nie wydac ;) a i tak nie mam gdzie tego załozyc bo strasznie mało wychodze...

Gość elwikra
tak sobie czytam to forum do tego moje obserwacje i doszłam do wniosku, ze nie ma normalnej pary na swiecie. Zawsze cos jest nie tak. A to facet swinia, len, dran, szukajacy kochanki albo jeszcze cos.....albo dziewczyna strasznie zazdrosna, leniwa itp ja rozumiem, ze nie ma ideałów ale własnie dlatego nie chce sie z nikim wiązac. Zawsze cos wychodzi po jakims czasie. Jeszcze nie spotkałam zgodnej pary, kochającej sie. Po jakis 2-5 lat nadchodzi kryzys. Mam kolezanke.....wielka miłosc wprowadziła sie do chłopaka po miesiącu znajomosci. Są ze sobą rok i juz nie moga z sobą wytrzymac a ona powiedziała, ze gdyby nie to ze nie ma gdzie mieszkac juz by dawno z nim zerwała :( inna smutna historia....są parą ponad 2 lata, chłopak jak na moje oko świetny jak na te czasy a ona marudna, cos widziwia, ciagle jej cos brakuje wiec a to randkuje przez net a to umawia sie z byłym bo sie jej nudzi:( sie rozpisałam;) tylko po co sie wiązac na stałe ???nie widze sensu...

Gość Lubiany
Hey witam wten piekny dzie dlugo spale bo duzo robilem wczoraj Elwira ja tez czytam ten forum i nie ktore wypowiedzi tego to ja nie rozumieja wychodze z zalozenia zeprzyjazn pozwala kroczyc obok siebie , a milosc laczy na zawsze , tak powinno byc ale nie bedzie nie tylko kobiety ,a moze i Ty sa ofiara ale mezczyzni tez jak ja np.Czasami mysle i zadaje sobie pytanie dlaczego ?A w rodzinie to juz czasami horor jest np muj brat juz od 3 lat nie rozmawia he z tym trzeba tez zyc dobrze ze m am siastre co mnie zaprasza na wekend czasami bo druga mieszka 190 km odemnie ale mamy dobry kontakt to mnie cieszy .Dla mnie najgorszy okres to do marca bo pozniej juz idzie i zaczyna pomalu zieleniec czlowiek czuje sie inaczej .na zewnatrz ale wewnatrz siedzi smutek .No dosc tego musze sie przygotowac na wizyte do sistry dzwonila juz upiekla jablecznik oo juz go czuje narazie poznie napisze jak wroce

Witam :) u nas znów sliczny dzien wstałam około 10 ale potwoernie mi się kręciło w głowie...nie wiem co to , czasami tak mam....potem wybrałam sie na spacer. Mamy niedaleko park...tzn w budowie ale jest rzeczka z mostkami i sciezki rowerowe....slicznie jest na dworze i oby ta wiosna szybko przyszła :) wpadne pózniej... miłego dnia :)

Gość lubiany
hej jestem wrocilem pozno od siostry ,ale ciasto smakowalo mowie ci i unas byl piekny dzien ,moze jutro tez taki bedzie licze na to bo mam dosc ghrobo sie ubierac jutro bede mial placki ziemniaczanne na obiad i rosolek sobie zrobie ,bo mam apetyt . Co u was ? Mialas fajny dzien ja mysle ze pogoda ma bardzo duzy wplyw na ludzki organizm to czuje tez Wizytyu siostry mnie ciesza ale jak wracam do domu to juz lepiej sie czuje a Ty tez? zaraz musze sie do pracy przygotowac tz koszule wyprasowac, he mamy jutro nowych sluchaczy jest ich 15 trzeba jakos bez krawata ale modnie ubranym byc . my zaczynamy zawsze nowe od przedstawienia sie itd to w przerwie klikne a wiec milej nocki zycze wam i trzymaj sie jutro fajnie tego zycze ci papapa

;) ja dzis miałam w miare dobry dzien....na spacerku byłam , odpoczełam i nagadałam sie:) jutro znów do pracy...ja sie moge ubierac jak chce bo mam bardzo mały kontakt z ludzmi tzn nie zakładam tam super wielkich dekoltów czy cos ale jak chce .