Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość lubiany
Hey jestem i sie ciesze a Ty tez? Wiem wiem ze sa takie dnijak my mamy czasami jakies wyjscie z nasza grupa ta ja sie tez ciesz bo w tych muracvh siedziec to chyba ze deszczowo albo wiatrzysko Co kto to jest bn ten /ta O co tyle napisala do Ciebie ? pozniej wpadn e ok narazie

kto pisał do mnie ? tak sobie myslałam o tych celach....mam jeden...skonczyc studia ale chce do tego potem dodac lepszą prace a takim wielkim celem ale chyba nieosiągalnym jest wykonczenie domu moich rodziców... ide się wykąpać ;)

Gość lubiany
Sory spoznilem sie oj oj przykro mi ale dobrej nocki i dziendobry na piekny poranek do jutr a

Gość lubiany
Hey witam Cie mile Elwira ,napewno juz na calego jestes w akcji mmam na mysli w pracy Ja jem sniadanko no i powoli trzeba zaczac tez pracowac Unas bedzie piekna pogoda ,ktora na mnie dziala ,ale to nic Napisze pozniej mysle je fajny dzien mialas?

Czesc Pisze z pracy...kolejny bardzo cięzki dzien mam :( ale trudno... moje dni są takie same...praca dom i juz mi sie nic nie chce robic po pracy, ani nigdzie wyjsc zreszta nie mam z kim i tyle zmieniam studia od marca bo juz tu nie wytrzymam, takiego traktowania studenta jak smiecia ....ale mam nadzieje ze tam gdzie sie wybieram bedzie pod tym względem lepiej ;) Lubiany...napisz cos jeszcze o sobie.... ja sie ostatnio zamknełam na nowe znajomosci...zwłaszcza męskie i bez uracy Lubiany :) nie umiem juz zaufac a nawet jak sie odwaze kiedys to cały czas gdzies tam w glbi serca zostana te lęki .... wracam do pracy...

Gość lubiany
Hey to ja jestem juz jestem w pracy ale mam chwile czasu zaraz bo o 13 zaczynamy ,eliwra sprubuje cos o sobie napisac, ale z wielkim niezaufaniem ,nie do Ciebie ale ogolnie. A wiec ile mam lat wiesz juz tak gdzie mieszkam tez wiesz juz jestem normalny , lubiacy humor,zarty tez przytulic sie do kogos , romantyczy . lubiacy zycie jestem szczery niejestem geym jak to sie mowi lubie rozmawiac toleruje lesb . ale nie gey. niewiem moze dziwne .nie krytukuje ale moja ? Pozniej napisze Ci wiecej ok narazie

ja nie mam zbyt ciekawego zycia :) i cięzko mi cos o samej sobie pisac..... od dawna mieszkasz poza krajem? wpadne pózniej...

Gość lubiany
Hey jeste Elwira ? mi nie jest lekko , naleze do ludzi Honorowych wyjechalismy do ? w 1987 mialem 10 lat ojciec zostal tam w2007 zmarl mama tu zmarla szwagier od starszej siostry po mamie zmarl a po ojcu zmar drugi szwagier ,to byl nie dobry 2007 mam koszmarne sny itd m ialem bardzo ddobra mama babcie tez najlepsi mnie opuscili bo tak wola byla ,nie moja po szkole pracowalem pozniej stracilem prac bylo mi cieszko nigdy nie prosolem o nic w urzedach ,i nie mam nic ci co prosili lub wnioski skladali maja a ja nie mam 50m2 mieszkanie pokuj ma 37 m ladny ale drogo 425 eur za wszystko internet z telefonem 30 miesiecznie na okraglo pekam juz nie moge czasami ale trzymam sie inne oplaty tez . ja pracuje na jedzenie tylko serio moze pozniej napisze ok nie wszyscy mosza czytak narazie

jestem jestem ;) tak z doskoku tu zaglądam ... przykro mi :( ja czasami mam dosyc naszego kraju bo tu niczego sie nie mozna dorobic....pracuje a i tak starcza tylko na studia, moje opłaty , kosmetyki , jakis ciuch....a jeszcze czasami pomagam jak moge rodzicom bo u nas tez 2007 to był koszmarny rok...wiele osób mi mówi zebym sie wyprowadziła i zaczeła zyc własnym zyciem ale ja tego nie rozumiem, nie zostawie ich chocby nie wiem co bo tylko na nich zawsze moge liczyc. Wpadne pózniej...

Gość lubiany
Ale pana znowu nie dotrzymalem slowa i nie napisalem zaraz przykro mi mam tez bole glowy ,nockas bedzie nie przespan a do jutr apapa

Gość lubiany
Dzien dobry nno jakos sie wyspale ,myslalem ze bedzie gorzej milego dnia zycze ci i dzis napisze napewno po poludniu pa

Czesc uffff....dzis mam luzniejszy dzien w pracy :) chyba juz bedzie spokojnie... Lubiany....a nie myslałes, zeby wrócic tu do Polski ? wpadne pod wieczór....milego dnia :)

Gość lubiany
Heyka jestem , i juz po obiedzie jadlem Pasta i nudel. ja klikne o 20 jak bedziesz ok bedzie mi milo

Gość brukselkaa
jaki przyjemny topik :) az strach Wam przeszkadzac w pogaduchach. "Menschen Die naiw sind haben immer schlecht" co to znaczy? naiwni ludzie mają gorzej? bo moj niemiecki nie za dobry ;-)

brukselkaa ....nie przeszkadzasz:) bedzie miło jak dołączysz do naszych pogaduszek i Lubiamy chyba nie bedzie miał nic przeciwko :)

:) wreszcie weekend ;) jutro wolne a w niedziele niestety musze jechac na cały dzien na uczelnie na wykłady....

Gość lubiany
Brukselka fajnie to przetumaczylas he milo mi Elwira a co tm u ciebie ? Umnie ok, jutro jade do miasta z rana na Fluhmark . jarmark staroci cos takiego ,Wybacz ale nie moge oficialnie Ci wszystkiego napisac i odpowiedziec moze jak pozwolisz kiedys na mail

Gość lubiany
a jestes ciesze sie , trzymam kciuki za niedziele ok a co na obiad masz jutro ? ja mielone i czerwon eburaczki

nie wiem co jutro na obiad ;) jeszcze nie wiem.... mam lenia, jestem zniechęcona życiem i wszystko widze w czarnych barwach... znów marudze ;)

Gość lubiany
Co do powrotu to nie mam gdzie po 2 niema tam dla wszystkich takiego standartu a poza tym zwzgledu rodziny tu jestesmy wszyscy I tu umrzemy

Gość lubiany
No jestesmy niemieckka mniejszoscia jestesmy wygnancami rozumiesz teraz

Gość lubiany
Czy jest ta mila dziewczyna na sieci czy juz w wanniw .sory zartowalem Jesli Cie niema to dobranoc zycze Ci i fanych snow tez a do tego spokojnej nocy i jeszcze wyspania sie papa - Lubiany

Gość lubiany
A propo powrotu musialbym wszastko na nowo zaczynac bedac moze przesladowany przez sa jeszcze Ci w cywilu taka prawda a pozatym musalbym miec duza kasse a ja nie mam na papa do jutra

Gość lubiany
Ja tez milo mi alles ok? Elwira ok jest