Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

wiem wiem u nas tez obniżki ;) moze wybiore sie w czwartek po egzaminie po spodnie...mam juz upatrzone :)a dostałam jakis kupon rabatowy do jednego sklepu to podejde :) potem w niedziele na targ.... cos dzis sie fatalnie czuje....głowa mi pęa ale to przez cisnienie :( za wysokie cos... napisze pózniej

Gość lubiany
A musialem wyjsc bo szefowa lata tam i spowrotem a co u was w nie dziele tez otwarte sklepy ? Ja bylem n a demonstracji prieci zabraniu 500 eur za semestr dla studentow w 2006 jest zabrane co raz to gorzej mowie Ci. Ja to mosze sabie co extra kupic z bielizny i koszule no wiesz to moze byc piekny weekend a wiem ze moja to lubi hehehe a pozatym co nie okazalego tez nie wiem tylko co ? Masz jakis pomysl albo tip dlamnie p To podsuni mi . pa

cos extra z bielizny to ja bym chętnie kupiła sobie ale komu sie bede w niej pokazywac ? ;)

Gość lubiany
Hej no wierze Ci moze znajdziesz kogos nie poddawaj sie ,ja lubie jak dzewczyna ma ladna bielizne i wy tez jak mezczyzna jest no jak w perfumeri he nie podawaj sie , sory ze to pisze nie obrazaj sie nie chcem cie zrazic mi jest latwiej pisac o tym i o tamtym jak tobie ja szczesliwy jestem jak jestesmy razem to mam wstystko gdzies i nie mysle hehe a co mi a jak strace to moge byc smutny i juz takie zycie papa narazie

moze kupie sobie jakis komplecik bielizny ;) a co....tak zeby założyc i czuc sie fajnie ;) ja sie nie poddaje...ja nie szukam poprostu ;)

Gość lubiany
Ej to fajnie zrob to popatrz wlustro na pewno jestes klassa powiem Ci swoje cialo trzeba lubiec serio . ja lubie ale kobiece lepiej hee sorry mamy jedno zycie nie wiem co bedzie jutro nie wiem .ja juz kupilem koplecik na weekend nie tylko sobie ale tez jako prezecik mysle ze bedzie sie podobal bo mi podoba sie a najlepiej bedzie przy przymierzaniu mowie Ci oj sory narazie pa

Gość lubiany
ja juz spie i snie o weekendzie heee papa buzycki

Gość Lubiany
Czesc Elwira ja juz na chodzie ,pogoda paskudna .ale bez deszczu cieszkie powietrz mamay w pomieszczeniu to jest na 4 pietrze ci ,dobrze ze nie wolno u nas palic bo to by byla katastrofa ,dla nie palacych.co u ciebie ok napewno masz masz cieszki dzien ?Czy nie nie badz smutna nawet jak Ci nie tak jest plisssssssss narazie dzis mam dyzur kawe zagotowac i musze isc papa

Czesc:) ja mam stresa bo jutro egzamin :( zoładek mi wysiada i głowa boli..... u nas sie zimniej cos zrobiło ale jeszcze nie tragicznie wpadne pózniej;)

Gość lubiany
Hey jestem juz obiecalem ze bede mocno trzymal kciuki ty musisz zaliczyc ten semestr ja licze na Ciebie bo jestes fajna kumpela na tym topiku mussisz , wierz w siebie i w wsparcie odemnie ,narazie ,pozniej wpadne

dziękuje za wsparcie :) ale ja sie chyba nie powinnam przejmowac bo jak sie nie uda to skoncze gdzies indziej :)

Gość lubiany
Hey Elwira ale pomimo to trzymam ,Jeszcze mam problem moj Xp tz bez liz. za pare dni konczy sie bo ni emoge go zalegalizowac wiesz o tym tak ze gdybym sie nie odezwal to mniej prosze cierpliwosc ja sie napewno odezwe , Dzis np e-Maail mi blokuje wyskakuje mi wiadomosc zeto blad nr 500 niewiem co sie stalo i w krotkim czasie bedzie usuniety prze technikow a wiec wiesz o co chodzi narazi e papa

Gość lubiany
hej jeste dzieki za wyrozumienie musze sobie nowy Xp zalatwic .Mam Viste z lizencja ale mi sie nie podoba Xp chodzi lepiej i szybciej a po zatym Vista ma luki w systemie i trojany atakuja i Agencci . no to do jutra .A jutro mamy tlusty czwartek wiesz ze niemcy tego nie znaja ,jak powiedzialem kumpeli ze kazdy polak ,no prawie zje 1 packa w tym dniu to mi sie dziwniwe przygladala . co za ludzie . no to do jutra trzymam za ciebie ok i licze tez na ciebie papapapa

Gość Lubiany
Hej pije kawe i mysle jak tam twoj egzamin ,uciesze sie jak cos od Ciebie uslysze dzis ok? A ty napewno tez z tego maila . Ja trzymam dalej dwa kciuki za Twoj egzamin pamietaj Ty musisz musisz upadki sa ale tobie nie moze sie nic stac pa klikne pozniej

Czesc jeszcze jesztem w pracy ale zaraz wychodze i jade na uczelnie...po egzaminie idziemy na oblewanie tłustego czwartku wiec wroce pózniej :) miłego dnia i dzieki za kciuki :)

Gość lubiany
trzymaj sie papapa

Gość lubiany
Hej no chyba nie zaspalas do pracy? A zaliczylas ? Ja to dzis jeszcze paczka jem od wczoraj .napisz jak znajdziesz chwile ok ? pa

czesc:) nie zaspałam do pracy;) egzaminu nie zaliczyłam ale nie martwie sie tym....nie tu to gdzies indziej ;) miłego dnia, odezwe sie pózniej ;)

Gość lubiany
Hej Elwira doszlas juz po tym smutku do siebie ? ja bede pozniej narazie

Gość lubiany
Oj troche smutno ale tak tto juz jest , nie zalamuj sie ciagnij dalej na inne Uczelni probuj, nie masz nic do stracenia

podejde do innych egzaminów i zbacze co i jak, mam poprawke tez a jak si eni euda to ide na inną uczelnie.....licencjat mam wiec to jeszcze tylko 2 lata i bedzie mgr

Gość Lubiany
a za semestr to duzo placisz tak do 2000 ? unas 500 eur

Gość Lubiany
to prawie 150 euro duzo a ile trwa semestr u was ?

rok akademicki to 2 semestry wiec bedzie po jakies 4 miesiące i sesje...

Gość Lubiany
No to juz wiem tak jak unas a teraz ide juz spac bo jutro mamy karnawal umzug tz w zentrum tak tak jak 1 may kiedys bo pozniej sroda popielcawa. a teraz zycze Ci spokojnej nocki mi jakos dzis nie tak niewiem co jest w Po nie dzialek lub wtorek robie formatka i moze mnie nie byc troche juz Ci pisalem i wiem ze masz cierpliwosc tak mysle a wiec papa do jutra jesli bedziesz papapa

ale co Ci jest ?? a jak Twoja znajoma ? bede jutro:) spij dobrze , dobranoc papa

Gość lubiany
Hey Elwira cos sie wczoraj nie tak czulem, zle spalem z przerwami dzis mnie tez tak jakos dziwnie ,mysle ze ta pogoda ma wplyw. a mojej wszystko ok, moze wyskoczymy wieczorkiem do zentrum zobacze .