Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiodłam się bardzo

uwiodłam go 3 razy jako ktoś inny

Polecane posty

Przeczytałam dziś na forum(wklejam niżej), kupiłam starter i piszę do mojego misia z innego nr. "złapał się" Boże jak ja głupia jestem, tak mu wierzyłam :( Czy naprawdę nie można wierzyć już nikomu??? Taki był dobry dla mnie, taki kochany, byłam pewna na 100% że to jest ta miłośc do końca... Ja oszaleję zaraz :( ps. dziękuję Ci janka ot tak *************************************************************************************** Wiecie co dziewczyny Powiem Wam jak ja zrobiłam Podstawiłam mu super ładną znajomą, powiedziałam ze mało ją znam itd. a ona taka biedna, niezaradna komp jej padł i co ona ma zrobić??? Złapał się Potem zaczęłam pisać do niego na gg jako asia, 3 dni i umówił się ze mną Potem wysłałam mu sms z innego numeru, niby że się ktoś pomylił, złapał się Więc uwiodłam go 3 razy i co mam jeszcze dodać on jest teraz z kimś innym i nie zmienił się nic :( jest jeszcze gorszy bo tamta dziewczyna daje mu więcej swobody :o

Gość eh witaj w klubie
:(

Gość fanka fanka 2008
facet to swinia!!!!!!!!

Gość też kiedyś jeszcze przed
ślubem próbowałam go uwieść własnie z innego numeru, to napisał mi żebym się odczepiła bo ma dziewczynę którą kocha. wtedy byłam pewna że chce za niego wyjsc :*

Ja mojego tylko raz probowałam tak \"zlapać\". Dla żartu niz z jakichkolwiek podejrzen czy braku zaufania. Wymyśliłam nick, który powinien go zainteresowac, pisałam do niego tak jak wierzyłam, ze powinien się złapac ... olał mnie totalnie. Nie odpowiedzial nawet na pierwsze czesc ...

Gość fanka fanka 2008
dziewczyny dbajcie o nich! widzicie same,ze takich facetow to ze swieca szukac buziak

Na Twoim miejscu, napisałabym -ZAWIODŁAM się na nim trzykrotnie ;) No cóż, jeśli chcesz dalej się w to bawić, życzę miłej zabawy 🖐️

grażka_b jasne że nie chcę ale boli :( na wiosnę miał być ślub :( nigdy bym nie przypuszczała że on jest taki, byłam przekonana że napisze że ma dziewczynę :( napisałam do niego że jestem koleżanką że szkoły a on nie pamiętam Ciebie... a potem mi napisał w 7 smsie że właśnie mu się związek rozpada bo się nie dogadują :( a do mnie w tym czasie pisze kocham Cię Szczęście moje, tęsknie...

Gość D32
Tak wlasnie jest, jak sie wybiera taki typ facetow.

jaki to niby jest typ? wg niego zwiazek sie rozpada, ale nic po sobie nie pokaze? to jest typ chuja i oszusta!!! a nie mezczyzny!!!!!

grażka_b Ty chyba nie czytasz tego co ja pisze.. Napisałam że go nie chcę co nie zmienia faktu że w ciągu jednej chwili zawalił mi się swiat :(

Wielu osobom się zawala ale i pewne jest, że lepiej że się zawaliło niż miałabyś męczyć się z tym manipulatorem uczuć do końca swoich dni. 🖐️

Gość ale te baby głupie
jestes głupia czy co :-) jak mogłas go uwiesc kobieto .Uwiesc tzn.sprowokowac do odbycia stosunku lub tylko pieszczot a ty tylko pisałas z nim ,wiec sie puknij w czoło o czym piszesz

sama się puknij !!! forma podstawowa: uwodzić (BEHIdikv) +1 znaczenie: czarować, bałamucić, zalecać się

Gość wypal paczke fajek
Czy naprawdę nie można wierzyć już nikomu??? Jaka musisz byc hipokrytka zadajac takie pytanie. Fajnie ze Tobie mozna ufac. Wyszlo jak wyszlo, ale jakby to byl facet niechetny na inne kobiety to pewnie nawet glupio by Ci nie bylo

jasne że nie jest mi głupio, miałam zamiar napisać mu w 2 smsie że jest super i że go kocham ale on pierwszego zakończył "całuję gorąco" hipokryzja :o mogłam resztę życia spędzić w błobiej nieświadomości.. sory ale nie należę do ludzi którzy nie chcą widzieć prawdy a widzą tylko to co chcą widzieć

wypal paczke fajek co ty piszesz??? hipokrytą to chyba on jest a nie ona!! Mogła poczekać aż jej zrobi gromadkę dzieciaków i wtedy byś jej napisała o kolejna naiwna...

Gość jolanta czy jolka
zawiodłam się bardzo napewno jest trudno ale znajdziesz jeszcze szczęście, napewno.. ściskam ❤️ 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 Jeżeli się pogardza prawdą, nie ona na tym traci

Nocka do bani,nie spałam prawie wcale, może na 2 godzini nad ranem udałao mi się zasnąć. Coś chciałam poczytać ale nie moę się skupić. I nawet tabletki na ten ból nie ma :(

Gość moze to w sumie
naturalne i stare jak świat sposoby.... ale szkoda że trzeba sięgać po nie by mieć pewność co do uczuć chyba niektórzy nie robią tego i też żyją - w zaufaniu

Gość słońce na niebie
szkoda że ja nie wpadłam na to żeby sprawdzić swojego :( Po 7 latach wyszło jakim jest łajdusem :( Z całą świadomością dała bym mu oskara-bo jest aktorem niespotykanej klasy :o Wszyscy znajomi, rodzina są w ciężkim szoku< nikt nie może uwierzyć... Na dowidzenia usłyszałam kilka zdań :o.. wiesz ile przez te lata zaoszczędziłem na dziwkach... tak mi powiedział że straciłam przytomność.. tydzień w szpitalu :O 2 lata po tym a ja nadal się cała telepię jak sobie przypomnę :(

\"ale te baby głupie jestes głupia czy co jak mogłas go uwiesc kobieto .Uwiesc tzn.sprowokowac do odbycia stosunku lub tylko pieszczot a ty tylko pisałas z nim ,wiec sie puknij w czoło o czym piszesz 20:14 zawiodłam się bardzo sama się puknij !!! forma podstawowa: uwodzić (BEHIdikv) +1 znaczenie: czarować, bałamucić, zalecać się\" Odnośnie powyższej wymiany opinii: \"Uwodzić\" a \"uwieść\" to dwa różne czasowniki. Ty, autorko, użylaś słowa \"uwiodłam\" jakbyś go nie rozumiała albo pisała od rzeczy, więc lepiej przyczytaj co ci tu piszą. Nie możesz stwierdzić czy kogoś uwiodłaś czy nie jeśli np nie spotkałaś się już z nim i nie był gotowy zadawać się z tobą. Mogłaś go \"czarować, bałamucić, zalecać się\" ale ponieważ nie znasz ciągu dalszego, bo z oczywistych wzgędów uwodzenia nie mogłaś dokończyć, czyli naprawdę uwieść, to nie wiesz czy on by się dał. Rozumiem że masz problem ale logiką nie grzeszysz więc w logiczne czy językowe dyskusje się nie wdawaj. Gdybyś napisała \"Uwodziłam go parokrotnie a on był chętny\" to nie byłoby sprawy a tak zniekształciłaś sens swojej wypowiedzi i wyszłaś na histeryczkę.

Gość jolanta czy jolka
trtrtr myślę ze to ty masz problem ze zrozumieniem tekstu autorka pisze "Przeczytałam dziś na forum(wklejam niżej), kupiłam starter i piszę do mojego misia z innego nr. "złapał się" .." Natomiast tytuł tapiku bierze się z tekstu wklejonego ponizej, który nie jest tekstem autorki a tylko tekstem który zasugerował ją do takiego właśnie sprawdzenia swojego faceta...

Gość rysia misia uf..
"logiczne czy językowd dyskusje"???? ludzie czy wy już naprawdę nie macie się czego czepić???? Ja Tobie, ani nikomu źle nie życzę ale w sytuacji w jakiej znalazła się autorka chyba raczej trudno zachować językową poprawność nie mówiąc już o logicznym myśleniu... -ale Ty pewnie trtrtr potrafisz??? może jesteś cyborgiem :O sprawdz dokładnie może zrobiłam jakiś błąd!!!!!

Ja też kiedyś pisałam z innego numeru do mojego chłopaka, ale on notorycznie podrywał inne laski, więc nie zdziwiłam się, że się złapał. Tylko że ja taka zakochana byłam i wybaczyłam wszystko bleee

Gość słońce na niebie
Ej dziewczyny.. spokojnie to chyba nie jest forum języka polskiego!!!!! ale zawsze się znajdzie jakaś mądrala i będzie zaśmiecać topik swoimi wywodami zupełnie nie na temat!!!!! Idzie się WYMĄDRZAĆ :P tam gdzie ktoś ma ochotę to czytać!!!

Gość a ja pisałam do swojego
na gg ale odpisał że przeprasza ale żona jest zazdnosna :p więc nie pogada, życzył miłego dnia Przykro mi że Was to spotkało :( Mój mąż jest dowodem na to że są fajni, lojalni faceci :) Głowa do góry będzie dobrze . ❤️

Gość i po co to zrobilas
chyba ci sie musi bardzo nudzic. nie powinno sie takkgoos sprawdzac. i tak predzej czy pozniej wyjdzie co to za czlowiek.