Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzywa

Wspóżycie przed zabiegiem wymrażania nadżerki - można??

Polecane posty

Może tu mi ktoś pomoże. Czy jak bierze się globulki przed zabiegiem wymrażania nadżerki, to można współżyć?? Bo tak.... teraz mam do wybrania 16 globulek, później miesiączka więc zero seksu:(, później zaraz zabieg i po zabiegu z miesiąc abstynencji!!!:(:(:( Tylko nie wiem czy mogę sobie pozwolić teraz na jakieś małe co nieco Przyjaciółka mówiła ze nie powinno się, ponieważ globulki bierze sie w celu oczyszczenia pochwy przed wymrażaniem czy coś w tym stylu. Kto mi odpowie??

ja CI odpowiem. Lepiej odpuscic. Po to bierzesz te globulki, zeby sie dobzre przygotowac do zabiegu, nadzerka jest wrazliwa i przy leczeniu moze stac sie wrazliwa jeszcze bardziej i moze keidys pokrwawic,wiec mzoe lepiej poczekac ten czas i zeby bylo wszysto ok?

No moja nadżerka plami czasami:( Kurcze...ciężko będzie z tą abstynencją:( Gorzej niż połóg:o

ja mialam wypalaną nadzerkę i przed zabiegiem (jakies 2 tyg ) mialam zakaz seksów, i po-jakies 4 tyg. Przezylam:P:D

miałam wymrażaną nadżerkę po trzecim porodzie i cóż... stosowałam się pokornie do zaleceń lekarza. Jak wykrył u mnie komórki rakowe to nawet nie dyskutowałam z nim czy mi się podoba czy nie ;). Nie ma co ryzykować.