Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planująca zmiany w życiu

PROSZĘ, POMÓŻCIE MI ZROZUMIEĆ...

Polecane posty

Dobry wieczór :) Mam problem z moim życiem uczuciowym. Otóż wszyscy moi dotychczasowi partnerzy byli, jakby to powiedzieć, ofermami z problemami psychicznymi. Wszyscy, jak jeden mąż, nie umieli sobie dać rady ze swoim życiem zawodowym, z nauką, mieli problemy typu "chcę, ale się boję"... Wszyscy powtarzali, że ja jestem dla nich za ładna, za mądra, za dobra, a oni to takie byle co i nie zasługują na mnie ... Na dodatek nie zrywali ze mną, tylko robili mi różne przykrości w nadziei, że to ja z nimi zerwę - a ja zaślepiona miłością wybaczałam wciąż od nowa. No i teraz nie wiem ... Czy to ze mną jest coś nie tak? Bo to chyba niemożliwe, żeby przy takiej różnorodności mężczyzn trafiali mi się ciągle tacy sami :(:(:( Czy ja jakoś przyciągam takie sieroty? Jesli tak, to czym ?????? Bo przecież nie stoję na ulicy i nie krzyczę "Dajcie mi kolejnego popaprańca!" ;) Może są tu panie z podobnym problemem, albo panowie, którzy pomogą mi to zrozumieć? Przyjmę nawet zjebkę ;), jeśli to ja robię coś źle :)

wiem, nudne i przydługawe, ale może jednak ktoś się skusi ? :P

Gość jagooo
nie to oni sa kretynami...

Gość zbaw mnie zepsuj lub zbaw...
Ja mam to samo dokladnie. Tylko faceci z zaburzeniami emocjonalnymi, zakrawajacy na psychopatow :( i tez nie wiem co robie zle...

dziękuję :) ale czemu ja CIĄGLE trafiam TYLKO na takich??? :(

zbaw mnie zepsuj lub zbaw... - witam w klubie :(

Gość hopin
nawet nie napisałaś w jaki sposób ich poznałaś, co Cię do nich przkonało, więc trudno cokolwiek napisać po fakcie, że było ich kilku wynika, że coś u Ciebie nie tak z kryteriami, na bazie doświadczeń może powinnaś się zastanowić nad jakimiś sygnałami alarmowymi, które potrafiłabyś rozpoznać podczas pierwszych spotkań kiedy możesz się jeszcze łatwo wycofać

Gość frealala
Każdy ma swój scenariusz - tak mówi psychologia. Masz takich facetów, bo takich sobie wybierasz. Tacy ci odpowiadają. Może czujesz się przy nich dowartosciowana, możesz dominować. Czemu nie pociągają cię "prawdziwi faceci" z jajami? Może lubisz takie neurotyczne klimaty, lubisz matkować, czujesz się pewniej mając słabszego faceta. Psychoterapeuta jakby podrążył, to by doszedł do sedna.

oj różnie ich poznawałam, jednego w pubie, drugiego poprzez koleżankę, tu nie ma reguły ... sygnały alarmowe dostrzegam, ale dopiero jak już jestem zakochana na amen ... co mnie do nich przekonuje? schemat jest zawsze ten sam - są czuli, kcohani, mają dżentelmeńskie maniery, do tego chcą wszystko ze mną dzielić, chodzą ze mną do ginekologa nawet po zwykłe pigułki, ogólnie pełnia szczęścia, inne kobiety mi zazdroszczą ...... i nagle, stopniowo coś zaczyna się zmieniać :(

Gość frealala
Nie trafiasz na nich, ty sobie ich WYBIERASZ.

frealala - właśnie pociagają mnie faceci z jajami, innych nie trawię, brzydzę się nawet :O mówisz, że wybieram - ale jak? czym? w jaki sposób? oni nie zdradzają na początku tych złych cech :(

mam dość silną osobowość, ale szukam właśnie faceta, który mnie zdominuje, innego nie potrafię szanować

Gość no to ja powiem tak
bo mi sie nudzi...:P typowa z ciebie femme fatale...dlatego takich przyciagasz albo tylko sie tobie zdaje, ze przyciagasz...... moim skromniutkim aczkolwiek madrym;) zdaniem chcialas po prostu zwrocic na siebie tu uwage i juz..:P:) taka piekna, madra itd...hmm..skromnoscia tez nie grzeszysz :)

Gość ty powyżej jak ci się nudzi
to idź na kurs czytania ZE ZROZUMIENIEM, bo nie pojęłaś NIC z tego topiku :o

Gość no niestety tak bywa
Dlaczego dopiero po czasie widzisz jacy są naprawdę??? Bo tak to w życiu jest że facet na początku znajomości chce się pokazać z jak nalepszej strony. A po roku zaczzyna zostawiać skarpetki po fotelem, prysznic raz w tgodniu, pierdzi, beka.... Panowie bez urazy to przykład z mojego zycia :o a na początku; szykował się do wyjścia dłużej niż ja, pachnący, odprasowany... Miły, zawsze gotowy na rozmowe/ a potem ZNOWU CHCESZ GADAĆ!!! morał z tego taki że zarówno facet jak i kobieta muszą się dobrze poznać zanim powiedzą sakramentalne tak..

no racja, ale oni świetnie się kamuflują, jeden to dopiero po kilku latach pokazał swoje prawdziwe oblicze :o i nawet nie chodzi już o skarpetki, tylko o nieobliczalne, agresywne zachowania typowe dla psycholi :o

a i jeszcze wiem ze swojego doświadczenia że w powiedzenu "wykrakałaś sobie" jest wiele prawdy I wierzę że sami przyciągamy do siebie konkretne osoby wybieramy/przyciągamy albo można powiedzieć też ze nasze obawy czy lęki stają się rzeczywistością...

coś musi w tym być, bo nie wierzę, żebym miała takie "szczęście", że ciągle trafiam na podobnych facetów :D ale w jaki sposób przyciągamy coś, czego nie chcemy??????????

Gość ccc..
mam dokladnie to samo :( tyle za ja sie pogubilam marzy mi sie pewny siebie facet a z drugiej strony boje sie takich , mowie sobie ze juz mam dosc matkowania facetom a podswiadomie to robie jakbym byal do tego stworzona:( o co chodzi?

tak szczerze to nie doceniamy siły naszych marzeń i wyobraźni.. Trzeba sobie sprecyzować cechy jakie powinien mieć i naprawdę głęboko uwierzyć że ten kolejny będzie właśnie taki że bedzie ći odpowiadał pod każdym wzgledem.. Wiesz ja mam już troszkę lat i dopiero teraz wiem co znaczy zdanie -jesteś kowalem swojego losu uwierz mi że nie ma nic bardziej prawdziwego na potwierdzenie powiem Ci że dokładnie wiedziałam jakiego faceta poznam i dokładnie przewidziałam jakie bedzie nasze rozstanie -wykrakałam??

sorki za błędy

hm :( może nie rozumiem :( bo skoro ja właśnie marzę o kimś w 100% innym, niż ci, których poznaję, to o co chodzi?

dziękuję, zaraz poczytam i przeanalizuję, choć nie przypuszczam, bym miała jakies lęki

Gość ccc..
oj duzo tego do czytania:/ ale dzieki za link