Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i koniec

hmmm i sobie odpuścił

Polecane posty

Gość no i koniec

chyba zbyt długo go zwodziłam , trzymałam w niepewności , odrzucałam , a teraz sobie odpuścił :o któraś też tak miała

Gość te topiki sa coraz glupsze
jaaaaaaaaaaaa chyba sie przyblizam do takiej syt. ;-/

Gość zbieracz drzazgów
:o

Gość zbieracz drzazgów
bo odpuszczam właśnie:o bo to zła kobieta jest:o a ja mam za dużo cierpliwości....

Gość no i koniec
to by było jakbyś to był ty :p :D , skąd jesteś ?? czemu zła kobieta to jest :p?

Gość zbieracz drzazgów
bo mnie,,,brzydko mówiąc wkurwia i pociąga jednoczesnie:o 1 raz tak mam więc daję jej więcej pola do działania, ale własnie wody mi odchodzą:o

Gość no i koniec
ja nie jestem zła 😠

Gość no i koniec
i to z brudnym bobrem :p

Gość zbieracz drzazgów
nawet mnie nie nerwuj:o więc okey, Wy nigdy nie widzicie problemu...więc to ja uważam ,że jest zła:P Reasumując to ja jestem ten ZŁY..idac dalej to bedzie moja wina ,że ją oleję:classic_cool: jakoś z ta winą będzie mi lżej:o

Gość zbieracz drzazgów
i zrobię to w wasz ulubiony sposób, czyli milczeniem:D

Gość no i koniec
ja chyba też zrobie sobie dobrze :p , zróbmy sobie wszyscy :D

Gość zbieracz drzazgów
robienie sobie dobrze już nie bawi jak kiedyś... chcę dla kogoś robić dobrze, ale do jasnej %^$^%$%^$% zawsze kurwa coś:O

No tylko nie milczeniem:O O nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Też właśnie jestem spławiana milczeniem chyba, tak mi się zdaje, albo przynajmniej na nie wystawiana. W moim odczuciu milczenie jest wtedy, jak ktoś się nie odezwie cały dzień:classic_cool: ale to już inna kwestia. Już bym wolała taką siarczystą olewkę, prosto w ryja:D

Gość zbieracz drzazgów
czemu wy odwalacie takie cyrki??? to pytanie retoryczne:P jak się zapędzę w rozmowę to nic z tego nie wyniknie, nie mam siłów na robienie komuś wykładni z tego ,że czasem bywa tak ,że po prostu boli....jak ktoś tego sam nie rozumie, to pieprzę...będziem milczeć...oczywiście na mnie psy będą wieszane:D ps. lubię psy:D

Gość zbieracz drzazgów
czemu nie ma tych miłych ludzi jak ich potrzebuję:O URZEKŁA MNIE TWOJA HISTORIA albo chwalisz się czy żalisz:O nie macie ❤️

Nie będę wieszane. Ja ze swojej strony nie wieszam psów... Tylko że czasami jak rozmowa do niczego nie prowadzi, to nie dlatego, że ktoś nie ma dobrych chęci, tylko dlatego, że on się sam nie może nigdzie doprowadzić. Rozmowa ze mną nie może doprowadzić nigdzie. Bo już raz dostałam po dupie za to, że była głupia i naiwna. A ja nie lubię dostawać po dupie. I to nie jest tak, ze wtedy ktoś nie jest wart ryzyka. Tylko że ja takiego ryzyka nie chcę podejmować, bo właśnie ktoś może być za dużo wart;)

Gość zbieracz drzazgów
to może faceci powinni mówić daj sobie a nie MI szansę:P jełsi tak to idę skoczyć nosz kurwa kozy z nosa???? ja pierdole nie było czegoś lepszego...JEM KUPĘ:classic_cool: nawet to za was trzeba robić:O

Ej, no😭 Wszystko na nas od razu:P Nie łam się... :) Poza tym nie tak łatwo dać sobie szansę na to, że znowu się dostanie po dupie:O Nic przyjemnego... A jeszcze im fajniejsza osoba, tym trudniej taką szansę sobie dać. Zawsze lepiej, jak nas oleje jakiś palant, niż ktoś zupełnie wyjątkowy. To głupie, ale osoby o małym rozumku na więcej liczyć nie mogą:O

Gość zbieracz drzazgów
ja się nie łamię , tylko głośno myślę, a im dłużej myślę tym bardziej głupieję, a im bardziej głupieję tym bardziej się denerwuję, im bardziej się denerwuję tym bardziej łamię:P w dodatku słabo znosze pocieszanie:O