trtrtr 0 Napisano Styczeń 6, 2008 i czujecie ból, tarcie i opór przy wkładaniu? Buuu... Już mam dosyć. Chyba czasem będę używać podpasek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie uwiera Napisano Styczeń 6, 2008 tylko jak źle go włoże lub za gwałtownie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Styczeń 6, 2008 czasem uwiera, kup sobie żel nawilżjący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nic takiego nie odczuwam Napisano Styczeń 6, 2008 ...pod warunkiem ze sa to tampony OB pro comfort z powloka silk tuch ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamponiara Napisano Styczeń 6, 2008 1. nie powinno się używać tamponów bez przerwy - tylko wymiennie z podpaskami 2. jeśli jest prawidłowo włożony, a Ty w środku zdrowa, to nie boli i nie ociera 3. dobry pomysł aby czasem dać odpocząć pochwie i skorzystać z podpasek - może się tam podrażniłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamponiara Napisano Styczeń 6, 2008 jeśli jest prawidłowo włożony, a Ty w środku zdrowa, to nie boli i nie ociera NIEZALEŻNIE JAKIEJ SĄ MARKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trtrtr 0 Napisano Styczeń 6, 2008 o, dzięki, zwłaszcza błękotnookiej za radę o żelu (z kolei co do rady z OB, one są dla mnie jakby zbyt sztywne) twoje uwagi, tamponiara, pewnie są racjonalnie uzasadnione i też dziękuję, ale wolałabym jednak używać tylko tamponów, ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woleś to ty możesz Napisano Styczeń 6, 2008 woleś to ty możesz, tylko bądź trochę mądrzejsza, wiadomo że dla każdej bardziej komfortowy jest tampon,ale każdy ginekolog ci powie, że jest on nie zdrowy tym bardziej w ciągłym używaniu, zatrzymuje w sobie bakterie itd,ale chyba nie jesteś tego świadoma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie dla każdej Napisano Styczeń 6, 2008 bo dla mnie np. bardziej komfortowe są podpaski - a tamponów używam jak naprawdę muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no właśnie tak Napisano Styczeń 6, 2008 ale przeważnie sie ich używa jak nas sytuacja zmusza lub dla komfortu a nie non stop, to szkodzi, nawet na naszą płodność!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA OO 0 Napisano Styczeń 6, 2008 Jesli tampon jest prawidłowo założony - nie jest wcale odczuwalny . i nie ma znaczenia jakiej jest firmy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Styczeń 6, 2008 siakoś nigdy nie zwracałem na to uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak zaczełam... Napisano Kwiecień 25, 2008 nosić tampony to na początku czułam uwieranie... ale zaczełam je nosić częściej i już się czuje w nich normalnie ... i mi z tym dobrze... tampony są naprawde bardzo dobre a najbardziej na dyskotekach i na basenie :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak zaczełam... Napisano Kwiecień 25, 2008 hi hi ;P :) :D :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 ob z ta powloczka sa straszne, jak ich uzylam kiedys to mnie ta siateczk aotarla :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blackcat Napisano Kwiecień 25, 2008 Uwierają jedynie źle założone albo źle rozmiarowo dobrane :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przeczytajcie PROSZE Napisano Maj 17, 2014 Ja dziś włożyłąm pierwszy raz tampon ob. Mini mam 14 lat . Za pierwszym razem za płytko włożyłam, ale już nie brałam tylko dostawiłam i teraz miałam napełniony to ściągłam. wziełam drugi i próbowałam głębiej lecz mi sie nie udawało... i mam nadal chyba płytko. strasznie mnie uwiera, trze i boli jak siadam wstaje, chodze biegam .. co mam zrobić?? błagam niech ktoś jak najszybciej odpowie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2014 Sprobuj tamponow z aplikatorem... Powinno pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 Mam 14 lat dzisiaj pierwszy raz włożyłam tampona bo normalnie używam podpasek jednak dzisiaj odważyłam się i włożyłam tampony z firmy OBI i myślę że wzięłam za duży rozmiar Zresztą tylko takie były szafce w łazience bo takich moja mama używa ja nie jak już wspomniałam No ale włożyłam tego tampona jak najgłębiej jak najbardziej jak mogłam Założyłam sobie jeszcze podpaskę na wszelki wypadek jakbym za płytko włożyłam i pomyślałam że wszystko jest OK ale chyba jest za duży rozmiar rozmiar kciuka A jak już wspomniałam mam 14 lat i to mój pierwszy raz wspominam że jestem dziewicą kochani czy to chodzi o to że jest za duży rozmiar tampona czy źle włożyłam dlatego że mnie troszeczkę Uwiera jak chodzę Czy siedzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2017 A jak będzie z prąciem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2017 Tampon po założeniu ma byc nieodczuwalny w ogóle. Jeśli jest inaczej to znaczy, że jest źle założony, za płytko, dla nowicjuszek najlepszy jest mini. A na problem z zakładaniem go, polecam posmarowanie wejscia do pochwy provag żelem, który ułatwia aplikację. Żel wspomaga utrzymanie higieny intymnej i chroni przed infekcjami wiec zawsze jest przydatny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach