Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci tennn

kobieta musi byc szczupla!!!!

Polecane posty

Gość faceci tennn

nie wyobrażam sobie związku facet i gruba baba. Kobieta powinna być szczupła a jak jest gruba to jest nieatrakcyjna i powinna sie wziasc za jakiegoś brzydala a nie marzyc o przystojniaku

kobieta powinna byc normalna czyli ważyc prawidłowo ;)

Gość rozumiem ze pisze to
obrażony kurdupel ;)

Gość mnie uwiera
Zgadzam się w 100% z przedmówcą. W latach 60ych kiedy zjawisko to nie było jeszcze tak nagłośnione, grupa kanadyjskich studentów z University of Toronto badała wpływ papkowania na przemiany tektoniczne w strefie okołobiegunowej. Podczas jednego z badań nieuważny student wywołał papkowanie w namiocie badawczym, doprowadził do wyjścia fansófki z grzałki metalowej (wielu naukowców sprzeczało się do tej pory, że jest to niemożliwe) i został dźgnięty! To co wydarzyło się później studenci określają mianem 'horroru', 'apokalipsy', 'piekła'. Grzałka metalowa okazała się znakomitym nośnikiem fansófek- wyszło ich z niej aż czterdzieści dwie! Jak udało się studentom zbiec z miejsca i uniknąć katastrofy pozostaje niewyjaśnione. Sami studenci starają się o tym nie mówić.(źród. Magazyn Discoveries)

Gość faceci tennn
przeciwnie mam 185 wzrostu

Gość faceci tennn
i ważę 153 kilo

szczupła owszem, ale to jest pojecie wzgledne... powinna wazyc w normie, a nie wygladac jak wysuszony wieszak

kobieta powinna być chuda jak kij od miotły żeby ktoś wogóle na nią zwróciłuwagę! do tego musi mieć cycki jak arbuzy. wskazane jest też żeby ubierała się jak szmata!

Gość uhm super wysoki przystojny
facet i w weekend od rana przesiaduje na FORUM DLA KOBIET :D buuuuuuuuuuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja mam 164 cm wzrostu i waze 50kg, a moj wujek tweirdzi, ze to duzo i ze powinnam schudnac... :o ja tam na to kłade, czuje sie dobrze tak jak jest :p i to sie liczy, a nie obchodzi mnie co mysla inni

Gość faceci tennn
ta ktak pasztety jesli nie miscicie sie w rozmiar 34-36 to kiepsko was widze macie marne szanse na wyrwanie jakiegos faceta jedyne co wam zostaje to wibrator

Gość faceci tennn
czasami na ulicy mozna spotkac taka "pare" on szczuply wysporotwany a ona wyglda jak wieprz, taka para to porazka na calej lini

wiem jakie mam bmi ale i tak wg co niektórych jestem grubasem :o faceta szukac nie musze, bo mam swojego od 3.5 roku i dla niego akurat (na szczescie) jestem idealna :p wspolczuje tylko wybrance serca mojego w/w wujka...bo on chyba sie zwiaze wlaśnie z kijem od miotły :p

faceci tennn, a ile razy kobieta całkiem sensowna idzie z takim kolesiem że ja bym kijem nie tknęła! aż mi się źle robi od takich pokracznych nieforemnych pryszczatych chudych wieśniaków!

wlasnie...idzie para on przystojny, wsyportowany, ona no niezbyt urodziwa, dla niektorych moze i malo atrakcyjna, a jednak ma cos w sobie, ze on ja chce, moze akurat urzekla go czyms innym poza wygladem? faceci, ktorzy zwracaja uwage tylko na piękno zewnetrzne są dla mnie nic nie wartymi śmieciami i pustakami...

Co Cię obce baby obchodzą? Zajmij się sobą i swoją dupą. Kobieta powinna być szczupła- to jakiś wymóg? Kobieta powinna siebie w pełni akceptować i tyle. A to, że przystojni, wysportowani mężczyźni spotykają się z nieatrakcyjnymi, otyłymi kobietami, tylko dobrze o nich świadczy. Świadczy to o tym, że wnętrze jest dla nich ważniejsze niż wygląd. Chcesz mieć szczupła, zgrabną laskę? Znajdź sobie taką, ale nie radź innym jak mają żyć.

Jeśli Twój ciulik jest mniejszy niż 20 cm długości jesteś beznadziejny. Jeśli do tego masz mniej niż 185 cm wzrostu to najlepiej nie pokazuj się publicznie!!!!!!!!!! NIE MA TŁUMACZEŃ, TRZEBA O SIEBIE DBAĆ! ŻADNA Z NAS NIE CHCE MIEĆ PODWÓJNEGO KURDUPLA! JAK TO WYGLĄDA??? :classic_cool:

nie musi byc szczupła bo kazdy ma własny gust jednemu sie podoba to,drugiemu co innego.Dlatego każdy z nas jest inny.Mi sie podobaja faceci z długimi włosami...ale jak na złosc mało ich:(

Gość Pchełcia
do drozofilia: Ja mam 162 cm i ważę ok 50 kg, większość mówi ze jestem za chuda.

no nie ma to jak urazony samiec...chlopcze zalosny jestes nie widzisz tego??z jakiegos powodu zal ci dupe sciska i sie wyzywasz...o gustach sie nie dyskutuje kretynie...

Gość Pchełcia
do faceci tennn: A co z sytuacją kiedy kobieta jest bardzo ładna i ma brzydkiego faceta?? Jesteś strasznie płytki, to indywidualna sprawa każdego człowieka. Ja np. nie lubię takich wysokich facetów jak Ty no i na pewno nie z taką wagą :/

Gość draska
ja jestem szczuplutka 160/49 i co z tego wynika NIC

Gość Pchełcia
do Sssilly maggot: Jakbyś mnie zobaczył (a) to stwierdzilbyś /stwierdziłabyś to samo :P Z resztą nie wiem czy wiesz ale mięśnie ważą więcej niż tłuszczyk :D

Gość laseczkaaaa
ja tam nosze rozmiar 38...i nie ma faceta którego nie moglabym miec..zawsze mialam tego ktorego chcialam..i to jeszcze on myslal ze mnie wyrwal:) nie ma pana ktory nie obejrzy sie za mna na ulicy..a mam 170 cm wzrostu i waze 57 kg...