Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezroietowany gosciu

Kto nigdy nie był w kawiarnii czy restauracji ?

Polecane posty

No właśnie nigdy nie mialem dziewczyny wiec nigdy jakos nie zagladalem do takich miejsc bo samemu nie wypada, tak samo roznego rodzaju pizzerie , czy coffie shopy....Ciekawe jak sie utrzymuja..

Gość rysio czesio i barbarka
bo sens jest tam chodzic z kims.....u mnie na studiach tez nikt nie chodzil...tam chodza tylko pary

Gość widzę że postanowiłaś
a z kolegą zwykłym czy koleżanką iśc to nie łaska??? Mnie moj pożal sie boze maż nigdy nie zaprosił do takiego miejsca. To zaczęłam zapraszac sie sama. Ze znajomymi. teraz on by nawet chciał, ale ja już wolę bez. :D

teraz zaproszenie gdziekolwiek dziewczyny kojarzy sie z randka....bo niby z czym innym ?

Gość taki sobie opisik
to zaproś dwie albo trzy, albo rzu hasło "odziemy do kawiarni" w przerwie między zajeciami.

moze i jakis sposob...a w takiej kawiarnii to co bierzecie najczesciej ?

Gość ogórkową i frytki

Gość taki sobie opisik
oczywiście kawe, bo uwielbiam. :) Jeśli tylko kawę, to biorę taką fikusną jakąś, z dodatkami. Jeśli chcesz kupic cos dodatkowo to mozesz kawe zwyklejszą. Dostaniesz kartę z menu i zobaczysz, czasem biorę cos, czego nazwa mi się podoba. Czasem pytam kelnera, co to jest, a czasem idę na żywioł i z ciekawoscia czekam, co mi przyniesie do stolika. Inni z mojej paczki też ak robią. czasem sobie - pardon - łyzeczką prbujemy kawy z foiliżanki kolegi/koleżanki. Genealnie - to są fajne miejsca i żałuje, ze nie zaczęłam do nich chodzic wcześniej bez oglądania sie na meża. Wrzuc na luz i baw sie dobrze. :) szkoda, ze prawdopodobnie mieszkasz daleko, bobym z tobą poszła na tę kawę albo ciacho. :)

A Poznań to dla ciebie daleko ? :D

Gość taki sobie opisik
Daleko :D Ale jak wpadniesz w Świetokrzyskie, to cię zabiorę na dobrą kawę gdzieś. Zresztą obu was mogę zabrac. :)

jesooo facet gdzies Ty sie uchowal ?? idz do restauracji i zamow se pomidorowa i leniwe raz ! daj kelnerowi napiwek i TEN pierwszy raz bedzie juz za Toba ;))