Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arekk.

straszny pech

Polecane posty

Gość Arekk.

mam 24 lata.. jestem z nową dziewczyną od jakichś 3 miesięcy. Chodzi o sex wszystko jest super, jest swietna w łózku, otwarta na wszystko, eksperymentujemy... moge ją posuwać w kazdej pozycji, robi lody, kończe w jej ustach, na piersiach, na twarzy.. kochamy sie w różnych miejscach.. stawia mi lody gdziee chce, słowiem wszysko moge zrobić oprócz ... analu :O Nie chce sie zgodzić na seks analny, mam strasznego pecha gdyż poprzednie dziewczyny dały sie namówic.. a ona mówi że nie chce i nic nie poradze.. jak móżna mieć kurwa takiego pecha jak ja :(

Gość pech
to pech

Gość 17 cm stali
pech jas huj, ja sie z taka panna chajtnołem. jest kozacka szczuplutka, ciemna cera, pasuje do mego wzrostu, sliczna buzka czarne włosy, 75 C hmmm kozacka dupcia wkleił bym fotke ale nie pozwala bo byscie sie podnia trzepali, do tego z poczuciem humoru i inteligetna....... sex tak jak u ciebie kazdapozycjaiwszedzie oprócz analu :( probowalismy ze 3 razy, sprawia jewj niesamowity ból niestety. pocieszam sie ze nie mozna miec wszystkiego a ma wiekszosc duza wiekszosc. :0

po mojemu: DUPA JEST DO SRANIA A NIE DO JEBANIA!!!!!!! TO NIE JEST NIC PRZYJMNGO, WIERZ MI PRZYJACIELU :o

Gość yyy a moze ona nie moze
bo ma hemoroiody....? nie wspominajac o zasadach higieny :o

Gość Arekk.
co robic co robic :(

Gość rozowa barbie
usmiechnij sie:)

Gość milkkka
Arekk masz skarb a nie dziweczyne.Ona włąsnie jest ta najlepsza w łozku,bo zrobi wszysko co chce a nie robi tego czego nie chce bo Ty tak chcesz.Te inne co zgadzały sie na anal to sa zwykłe idiotki,ktore zrobiłyby wszystko dla chłopa aby go utrzymac przy sobie.

Gość Arekk.
hmm myslisz :? byc moze :]

Gość milkkka
tak mysle i wiem,bo tez taka sama jestem.Wszysko zrobie tylko wtedy gdy mnie to odpowiada i wiem,ze wszyskiego o faceta tez nie mozna wymagac,bo kazdy jest inny i trzeba uszanowac ta odmiennosc.A Ty naprawde sie ciesz,ze mas ztaka cudowna dziewczyne.

Gość dziubas 29
właśnie , może byś docenił ile dla ciebie robi a nie narzekał jak ci to jest z nią źle :/

Gość rozowa barbie
i pomysl sobie ze wszytko mogloby byc odwrotnie:)