Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna159

BARDZO ISTOTNE DLA MNIE PYTANIE DO WAS DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość smutna159

mam pytanie.biore tabletki antykoncep.CILEST skonczylam wlasnie pierwsze opakowanie i w ciagu 7 dniowej przerwy gdzie mialam niewielkie plamienia kochala sie ze woim partnerem.czy jest mozliwosc zajscia w ciąże?co o tym sadzicie?pozdrawiam was.

no żesz kurwa... jeśli po przerwie rozpocznynasz nowe opakowanie to cały czas jestes zabezpieczona, podczas przerwy też

Gość smutna159
problem polega na tym ze kochalam sie w przerwie po pierwszym opakowaniu i do tego mialam plamienia.tabletki dzialaja po rozpoczeciu drugiego opakowania

Gość
Trza się było nie kochać albo założyć gumkę :P Nie zadawałabyś głupich pytań na kafe. Ktoś Ci chyba te tabletki przepisał i wyjaśnił co i jak. A o ile mnie pamięć nie myli, to tabletki antykoncepcyjne działają od pierwszej sztuki z pierwszego opakowania.

Gość smutna159
nie badz nie miła.tak usmiadomiła mnie pani doktor ze tabletki zaczna działać po pierwszym opakowaniu.stad moje zaniepokojenie!!!!! PrettyInScarlet ,,,dziekuje kochana

A tu się z Wami nie zgodzę - mnie lekarze mówili że od pierwszej tabletki to jednak nie można liczyć na 100% zabezpieczenia, bo organizm musi się przyzwyczaić do zmiany hormonalnej.