Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolek

mam 18 lat a zyc mi sie nie chce

Polecane posty

dolek - a czy oni sami sa zadowoleni z twoich wynikow? bo jesli tak, to naprawde radze choc troche przystopowac - nie "olac szkole", tylko obnizyc na jakis czas poprzeczke

Gość eugeniatolski
mam ciekawy zestaw trumien przyjedź i wybierz jaką chcesz....

Gość dolek
rodzice nie dali mi jakos do zrozumienia ze sa zadowoleniz wynikow mojej nauki ale na sama mysl o niej soc mnie sciska w srodku:(

doelk - powtarzam: zwolnij troche. mozliwe, ze to przez zimowy nastroj (wiem, jak to brzmi ;) ), mozliwe, ze to lek przed matura, a mozliwe, ze zwykly czasowy LEŃ

Gość dolek
dzieki hellishbloodystorm

Gość dolek
jarek to pogadasz z kolegami z pracy ,żeby przymknęli na to oko :P

Gość weź się chuśnij

Gość nilap
jak dla mnie jarek to fetyszysta wedzonych ryb,ktory do tego pierdoli kompletnie nie na temat. w kazdym temacie zreszta czuje sie jak ryba w wodzie. wędzona i smierdząca.

Gość marazm
ja też tak mam, 4 rok studiów, wypadałoby przygotować się do sesji, mnóstwo zaliczeń, sprawek do zrobienia, a ja jak tylko wracam z uczelni wgapiam się w monitor, albo śpię albo czytam...i ciągle zła chodzę, nie mogę się doczekać kiedy mi przejdzie, bo przejdzie na pewno, nie raz tak miałam, ale po prostu nie mam już siły do samej siebie...Tobie też to przejdzie, czego Ci serdecznie życzę

Gość dolek
marazm dzieki tobie tez zycze by Ci szybciutko przeszlo bo wiem jaki to stan ducha beznadziejny:(

a ja jestem juz w polowie sesji i tez nie mam na nic sily, a czeka mnie jeszcze pare ladnych egzaminow. Wcale sie tym nie przejmuje, musze sie uczyc -wstaje rano ucze sie do wieczora z przerwami a wieczorem mam czas dla siebie. (No chyba ze juz kilka dni przed egzaminem to wtedy nawet nie spie) :)

Gość dolek
agawa kwitnaca to podziwiam Cie ja bym tak nie potrafila zycze dalszych sukcesow i powodzenia:)

Gość marazm
no w sesji to ja też chodze jak cień samej siebie, ale wiem, że jak się już ten maraton zacznie to jakoś zbieram się w sobie i nawet lubię ten stan stresu przed egzaminami, ale ucze się na ostatniz chwilę jak termin nademną wisi, bo inaczej zebrać się nie mogę do nauki...tak jak teraz, zamiast sie uczyć siedzę na necie, bo wiem że na siłę nic nie wskuram

nie mam pojęcia jak się zmobilizować :O muszę na ten tydzień napisać pracę a mam jakieś żałosne strzępy i od 10 dni nie potrafię się zabrać :O tylko bym spał do 15, 16, 17 :O życie jest do dupy :O nic nie pomogę :(

Gość selerek
chyba you have got the point

Gość czerwone pazurki18
mi też, mam tak samo. nie mam na nic siły. mogę spać po 12 godzin dziennie i nic. mam ... może całkiem niezłe oceny. no i co? od miesiąca tylko śpię, siedzę na necie i nic więcej nie robie. nawet z moim menem nie chce mi się spotykać....

Gość selerek
ludzie my jestesmy do bani:(

Gość bum tarara bum
i chuj...mam to samo :O nienawidze innych też normalnie jak jakieś pieprzone emo :P:O

"od miesiąca tylko śpię, siedzę na necie i nic więcej nie robie." ja tak robie od pół roku :O :O :O :O :O ja naprawdę przegrałem życie :O żałosny typ ze mnie 🖐️ jak ktoś ma 18 lat to ma przynajmniej jeszcze perspektywy

Gość marazm
straszne to a zarazem pocieszające, że jest nas trochę, w kupie siła, damy radę! hehe żebym w to wierzyła...ten dołek jest paraliżujący...mam ochotę skopać się w ten głupi mózg...

Gość dolek
jakie perspektywy?

Gość czerwone pazurki18
żadne