Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzeSIEpodacNICK

ale mi wstyd...chyba juz nigdy nie wyjde ze swojego pokoju...

Polecane posty

Gość gość
Chamidło wyszło z tej mamuśki i tyle. Jesteście dorosli. Jesli sobie nie zyczy takich akcji w domu, to powinna w 4 oczy z synem pogadać po Twoim wyjściu, a nie w taki sposób.....:o:o:o

Gość halo tu mamusia
to tutaj wypisujesz glupoty,ty bezwstydnico.Gzic sie w MOJEJ wannie tos pierwsza!!!!To MOJ dom i nie masz prawa go zeszmacac.Lepiej tu nie wracaj

Gość wstydzeSIEpodacNICK
akurat siedzialam na nim i sie calowalismy itd. jak sobie o tym pomysle to az mnie brzuch sciska

Matki zazwyczaj stwarzaja problemy. Ojcowie raczej popieraja synow w takich sytuacjach.

Gość mam 18 latka
halo tu mamusia !to,ze to dom rodzica nie oznacza,ze rodzic moze w taki sposob sie zachowywac.Nie rozumiem jak np.niektorzy rodzce nie pozwalaja dorosłym dzieciom na jakies intymne sprawy w ich domu.wydaje mi sie,ze lepiej gdy młodzi to zrobia w komfortowych warunkach niz zeby mieli sie pałetac gdzies po piwnicach.

Gość po pierwsze synek
dorosły nie jest Według prawa polskiego chłopak może się ozenic nie pytajac nikogo o zgodę jak ma 21 lat. Wcześniej to jednak mamusia i tatus tę zgode wyrazic muszą. :P

cóż... :D ja bym wam się pozwoliła ubrać i poczekała w pokoju a potem zapytała czy się zabezpieczacie bo za mloda na babcie jestem:D

Gość SzczerydoXXX
Pierdolnieta kobieta, dwoje doroslych ludzi moze robic co chce, a wanna nalezala tak samo do twojego chlopaka jak do jego matki. Pierdol tą rodzinke, to pojeby

Gość mam 18 latka
po pierwsze synek!co ma piernik do wiatraka,Oni nie chca sie pobierac,tylko ze soba byc w inntymnych sytuacjach a do madrych rodzicow nalezy wytumaczenie aby za szybko rodzicami nie zostali.

Gość Zniesmaczona-ble
prawda jest taka, że się nie szanujesz dziewczyno:D, wstyd... To dom rodziców i ja na miejscu matki to bym Cię jeszcze po gołej dupie wychlastała:P hihi obciach-i sama żeś sobie winna, następnym razem pomyślisz, zanim coś głupiego zrobisz

Gość x-latek
zasady dobrego wychowania wymagają nie wchodzić w miejsca intymne typu łazienka, sypialnia bez pozwolenia, jeśli nawet nie wiedziała o Tobie i myślała , że syn jest sam nie należało włazić

-po pierwsze synek-proponuje odswiezyc sobie prawo cywilne-mezczyzna moze wziasc slub majac 18 lat.

Gość heheh
ot madrala absinite- może majac 18 lat, ale rodzic musi wyrazić zgodę, gdy nie ukończy 21 lat; uczył morcin morcina...hehe

obywatel osiaga zdolnoś do czynności prawnych w wieku 18lat. to co mowisz byloby niekonstytucyjne i przeciw prawu cywilnemu. pomysl zanim zaczniesz bredzic.

popelnilam jeden blad- malzenstwem zajmuje sie oczywiscie prawo rodzinne. za duzo w cywilnym ostatnio siedze:P

Gość heheh
ot i takich niedouczonych mamy potem prawników:O, poczytaj więcej może Cię oświeci:P

heheh---> kiedyś i owszem była taka ustawa,że chłopak mógł sie ochajtać dopiero po 21 roku zycia. Teraz JUŻ JEJ NIE MA i tak samo jak kobieta może mieć 18 lat i wziąć ślub.

Gość heheh
dzubalik-ukłon i dziękuję:-)

po 1 nie jestem na prawie, po2-obudz sie, mamy XXI wiek, nowe przepisy obowiazuja.od dawna.

przeciez ja tez pisalam Ci ze te przepisy byly dawno, i dawno zostaly zmienione...

Gość heheh
tylko widzisz, różnica polega w jasności wypowiedzi i kulturze

piszac ze sugeruje odswiezenie wiadomosci o prawie zabraklo mi kultury?jesli poslugujesz sie niesprawdzonymi informacjami jak mam inaczej Ci to przekazac?? Ty natomiast wyszydzajac z podanych przeze mnie prawdziwych informacji i okreslajac mnie "niedouczonym " prawnikiem- znow niesprawdzone informacje-wybilas sie na wyzyny merytoryczne?

No nie za ciekawie... Ale skoro jestescie ze sobą dość długo to matka powinna nie wchodzić i nie robić takich scen. Ewentualnie po Twoim wyjsciu powinna z nim pogadac. I teraz nie chodź do niego, ale pogadaj z nim o tej sytuacji. Zapytaj co było po Twoim wyjsciu, może matka się przyznała, że poniosły ją nerwy. I chłopak powinien powiedzieć swojej matce, że nie zyczy sobie takich epitetów na jego dziewczynę, a juz napewno nie w jej obecności. I pamietaj, nie zrobiliscie niczego złego. To normalne jeśli się ludzi kochają. Nie ma się czgeo wstydzić. Matka niech się wstydzi, że nie zapukała nawet. Wspólczuje jemu jak ona tak wchodzi mu jak on się kąpie... Moja ostatnio przyłapała nas na całowaniu i się speszyła i przeprosiła, że weszła bez pukania...

"obywatel osiaga zdolnoś do czynności prawnych w wieku 18lat." cholernie niejasna wypowiedz. tak jak: "nowe przepisy obowiazuja.od dawna." w zamian skwitowalas mnie jakze podnioslym: "uczył morcin morcina...hehe"

do autorki topicu- ja tez mysle ze chlopak byl w szoku, chyba wiekszosc ludzi by byla. bo przede wszystkim zostaliscie nakryci, dodac do tego reakcje matki - dramat. ze wzgledow higienicznych tez by mi sie nie podobalo zeby ktos sie kapal w moje wannie, ale no sa plyny do mycia wanien, cokolwiek:P powinien pogadac z matka, chociaz w praktyce to moze byc dla niego trudne. ale na pewno powinien upomniec sie o przeprosiny dla Ciebie.

Gość daj spokój
nie przejmój sie ta matka okazała sie jebnięta nie ty

Gość daj spokój
ble synek też ciota