Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym spróbować sushi

JEDLIŚCIE KIEDYŚ SUSHI? LUBICIE SUSHI? DOBRE JEST?

Polecane posty

Gość sushimy kalesony
jem na śniadanie :classic_cool:

Gość polecam knajpy nad bałtykiem
poproś o flądrę ( surową ) + cytryna i będzie git. Sam ten sam co w snobistycznych i drogich restauracjach w centrum miasta...

a to za daleko, jestem z Wrocławia :(

Gość ja bardzo lubie
ale nie z surową rybą, tylko np. z obsmażoną krewetką w środku

ja nie znosze, kilka razy próbowałam sie przekonac, ale za kazdym razem jak jej sushi, to zbiera mi się na wymioty :o

Gość jutro albo
przepyszne, tylko z wasabi nie przesadź, POLECAM "miso soup", wspaniała zupa. Zresztą wszystko w sushi barach jest pyszne, o ile to naprawdę dobry sushi bar lub restauracja

Gość mocka
Sushi jest obłędne smakuje rewelacyjnie w dobrej restauracji. Ja znam taką w Warszawie Tensushi. Zawsze gdy jestem w pobliżu muszę wejść, ceny są niskie, a potrawy są zrobione z najlepszych produktów

Gość Manieczkaa22
Jeżeli sushi jest dobrze przygotowane to smakuje niesamowicie. Ja najczęściej zamawiam z Takami Sushi w Lublinie. Wszystko jest pyszne i w dobrych cenach, jeżeli ktoś ma możliwość polecam spróbować :)

Gość gość
nie nawidze sushi,ryzu to ja moge w domu ugotowac i owinac w liscia

Gość gość
ujdzie , to prawda ze musi byc bardo swieze to jest zjadliwe , corka czasem mnie wyciaga na sushi , zamawiam asekuracyjnie 4 kawalki 2 krewetki i 2 lososie , bialej surowej ryby do ust nie wezme ta zupka to takie szczyny z trawa - okropne

Gość gość
wiekszosc z was je bo to modne , nasz uklad pokarmowy nie jest przyzwyczajony do trawienia surowej ryby ale wszyscy zra sushi bo to trendi

Gość katarzynkaacelicka
Uwielbiam sushi, jestem z Lublina i w Takami Sushi jadałam. Muszę przyznać, że jest bardzo smacznie ;d Jak ktoś nie lubi surowych ryb to można pozostać przy łososiu. Mi smakuje łosoś w każdej formie, a najlepsze są maki z łososiem w tempurze z mango. Kto nie kosztował niech żałuje ;d

Gość gość
ja uwielbiam i zwykle odwiedzam www.kanpai.com.pl/ bo tam maja naprawde wyjatkowo dobrze przyrzxadzone. no i mam blisko bo knajpa jest na bialolece:)

Gość gość
dokladnie, w Kanpai rzeczywiscie dobre jest to sushi

Gość gość
Pyszne, mogłabym jeść i jeść, ale drogie, więc często robię w domu takie podstawowe z tunczykiem, krewetka, warzywami, łososiem.. Raz na jakis czas w restauracji a w domu raz w tyg sobie robie i wychodzi tanio :)

Gość judytalipiec
Sushi jest rewelacyjne!;) Bardzo często je jadam! Najbardziej smakuje mi w Sushi Wesoła w Warszawie!Mają pyszne nigiri, które uwielbiam;)

Gość SushiRank
A ja zapraszam na mój autorski blog o knajpach sushi w Warszawie: www.sushirank.pl

Gość KOCHAMSUSHI
Pyszne :) Uwielbiam futomaki z sosem sojowym!Jadam je najczęściej w Sushi Saska Kępa!Musisz koniecznie spróbować!

Gość gość
Nienawidze, probowalam w roznych knajpach i malo nie zwymiotowalam :o ale ja ogolnie owocow morza nie lubie i tego rybiego posmaku :o

Gość gość
Jeśli nie przepadacie za rybami, no to sushi tego raczej nie zmieni. Chyba, że po jego zjedzeniu zatęsknicie za zwykłym karpiem na wigilię. Jestem zdziwiona tymi komentarzami, że wszyscy prawie się tak tym delektują, bo w moim kręgu jest co najwyżej neutralnym daniem na pewno nie przysmakiem. Dla mnie tragedia, nie byłam w stanie przełknąć. Ale może nie mam modnego podniebienia jak reszta moich znajomych ;)

Gość gość
Akurat preferuję dobrze doprawione sushi. Jestem na tym punkcie uczulona. Masz japońskich knajp dość sporo, ale czołówka w Warszawie to na pewno Tokyo Sushi w Galerii Mokotów. Jadam u nich od lat, nigdy się nie zawiodłam. W międzyczasie testowałam inne lokale, ale średnio.

Gość gość
Najlepsze <3 Jadłam sushi w wielu miejscach w Polsce i najlepsze restauracje, które mogę polecić to Dom Sushi. Może nie jest ich jakoś dużo, ale stosunek jakości do ceny jest świetny.