Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedepiekna

Teraz albo nigdy- schudnę!!!! ktoś ze mną?!!!!

Polecane posty

Gość Katrin13
zaczynam jutro dietę ryżową, kolejna dieta cud.czy ktoś jeszcze zaczyna od jutra?:)

Witam wszystkich po śniadanku u mnie to pół papryki pól ogórka i marchewka niezłe śniadanko prawda. śzkoda tylko że zaczeły mi sie problemy z żołądkiem.Po każdym posiłku biegam do toalety ale może to tak właśnie ma wygladać jak sądzicie?

właśnie zdałam sobie sprawę z kolejnego problemu,a mianowicie jak mam ugotować córci obiad bez próbowania? ja niestety tego nie potrafię. w tygodniu niemam tego problemu bo nie muszę gotować,(córcia jada objadek w przedzkolu) no ale w niedziela to raczej muszę jej ugotować. no i co z moją dietką warzywną?

a co gotujesz? moze wystarczy ciut posolic i juz? ja bardzo rzadko probuje, jakby co to juz kazdy sobie doprawi na talerzu :)

narazie rosołek a jeszcze by sie jakieś drugie przydało. a z tym doprawianiem samemu to niebardzo bo jak moja 4.5 letnia córcia zacznie przyprawiać to różnie z tym możę być.

nie no co Ty, ja swojej corci tez nie dalabym przypraw do rak :) myslalam o starszych domownikach :)

narazie jesteśmy same mąż za granicą pracuje,wiec w zasadzie teraz gotuje tylko dla córci

to na prawde proponuje troszke posolic, wrzucic ewentualnie po 3 ziarna pieprzu i ziela ang i powinno wystarczyc :) (na garnek 1l :) ) a z drugiej strony jak ciut sprobujesz to swiat sie nie zawali :)

wiem ale z poprzednich doświadczeń w ramach odchudzania wiem żą jak spróbuje troszkę to mam ochotę na wiecej i niestety nie umiem się powstrzymać wiec wolę nie ryzykować.

racja :) Ja sie zbieram do duszenia ryby... nigdy prawde mowiac tego nie robilam, zawsze smazona. Wczoraj upieklam a dzisiaj udusze :P ale najpierw zabawa w filetowanie... tego te nigdy nie robilam :)

ja już po objadku córcia zjadła rosołek a ja buraczki .Ajak wam idzie trzymanie dietki?

darowalam sobie filetowanie... tych ryb sie po prostu nie da... za male chyba... no nic bede dlubac...

Gość roseee
Witajcie! :classic_cool: :classic_cool: Byłam na zakupach, rzadko czynię to w niedzielę. tak wypadło. Kupiłam przyciasnawe dżinsy w big starze, więc mam motywację , niestety od jutra na pełnych obrotach dieta, jeśli chcę je nosić... bo inaczej nawet się nie dopnę, tak wyszło, większe były za długie i kupiłam te...cdn. Pozdrawiam. Ktoś tu pisał,że do ciasnych ciuszków się odchudza. :classic_cool:

Gość katrin13
dzisiaj mi sie nie udalo, bo bylam na imieninach i nie moglam sie powstrzymac, ale od jutra do 2go będe na diecie.siemie lniane naprawde odchudza?

Gość lifkaaa
hej, ja tez chciałabym zacząć od jutra i mam nadzieje, że wypali tylko nie mam pojecia co ja mam w pracy jeść??

Gość katrin13
marchewki po kryjomu:) myślę, że owoce po prostu

Cześć dziewczyny 🖐️ witajcie po weekendzie. U mnie kiepścizna - nie tyję (tj. stracone 1,5 kg nie wróciło) ale też nie chudnę. Muszę zacząć dziś porządną dietę, jednak na mnie działaja tylko drastyczne... Witajcie nowe koleżanki :) A jak u was? Czy któraś przestrzega jakiejś diety, czy tylko MŻ

Cześć kobietki!!u mnie wszystko w normie,czyli żadnych zmian... Jedyną rzeczą której się trzymam to rowerek i chyba dlatego nie tyję.Nie będę wam pisać co jadłam,bo wstyd się przyznać;) Prosze o poradę,dot. kremu pod oczy,macie jakiś sprawdzony to piszcie proszę,główny problem to cienie i wory ale na mimiczne też mógłby działać...pozdr:)

Gość Katrin13
lece po warzywka i gotuje kapuściankę:)

Gość katrin13
NIGDY WIECEJ KAPUSCIANKI!!!!!!!!!ALE SPOKOJNIE, NIE REZYGNUJE Z DIETY, TERAZ JUZ TYLKO SAME WARZYWA I OWOCE.

witam :) ja dzisiaj zgrzeszyłam :( siostra zdała prawko i zaprosiła do knajpy na gyros, poszłam, zjadłam i teraz umieram tak mnie boli brzuch i sumienie:( tak mi dobrze szło i musiałam zepsuć ehhh :(

widzę że dzisiaj jest dzień grzechów niestety i mnie to nie omineło :-( mam nadzieję że jutro będę wytrwalsza i nie dam się skusić na żadne smakołyki czego oczywiście i wam życzę

Ja jak na razie sie trzymam, nawet dzisiaj waga pokazala 8 z przodu, ale nie zminiam tabelki :) Dopiero w sobote :) moze jeszcze spadnie :) Nie zalamujcie sie grzechy musza sie zdazac!!! Czasami po prostu czlowiek musi troche zaszalec!!! Tylko najwazniejsze, zeby nastepnego dnia wracac na dobra droge... zeby jeden grzeszek nie zamienil sie w kilkanascie nastepnych!!! Ja niestety tak mam, odzywa sie u mnie durne myslenie, skoro i tak nie trzymalam diety to jeszcze zjem to i to i to... a jutro zaczne od nowa... i bardzo czesto zdarza sie tak, ze nie zaczynam jutro, a dopiero za miesiac, dwa... dlatego staram sie trzymac...

Gość Katrin13
pierwszy raz tak źle przeżywam pierwszy dzień diety...dobrze ze już pó późno:)