Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedepiekna

Teraz albo nigdy- schudnę!!!! ktoś ze mną?!!!!

Polecane posty

czemu zrezygnowalas z kapusty? kiedys jadlam i niezle chudlam, ale po tygodniu przejadlo mi sie...

Po tygodniu zapomnisz, ze jestes na diecie, brzuszek sie przyzwyczai :) Tylko teraz musisz byc silna!!!

Gość Katrin13
ja nie cirpię kapusty, a ten dzisiejszy mix malo mnie nie zabił:p nie mogę znieść tego zapachu, to nie dla mnie, wolę glodować....

carolima ------> gratulacje!!! 🌼 🌼 🌼 🌼 katrin13---> a dlaczego zrezygnowałaś? Ja dziś zaczęłam trzeci raz kapuścianą (ostatni raz ok. 1,5 roku temu) i zawsze znosiłam ją normalnie - żadnych rewolucjii, a dzisiaj! Jak mnie chwyciło na mieście, to gwaizdki zobaczyłam; ledwie do wc dobiegłam. Tak mnie przeczyściło! Dlatego pytam czy miałaś takie samo doświadczenie? Play27--------> nie znam takiego kremu - sama szukam - miałam tylko Garniera, ale zero efektów, to był taki maleńki kremik w zielonej tubce, nie kupuj! zniesmaczona ilona-----> nie często zdaje się na prawko, wiec ciesz sie, ze nie byłaś egoistka tylko cieszyłaś sie z siostrą, a jutro do roboty, zjedz połowe dziennej racji zywieniowej i wyjdzie na to samo! ecia----> taki dziś dziwny dzień :( Też zżarłam dwa cukierki czekoladowe i dwa plasterki sera żółtego.

Gość Katrin13
nie miałam takiego, ale mam odruchy wymiotne do tej pory, autentycznie, masakra jak nie wiem co respect-tyle na tej zupie...jesteś niesamowita:)

ta kapusta to chyba dzisiaj w powietrzu wisiala... najadlam sie bigosu i efekt byl jak u takorzeczy... na szczescie bylam w domu... Dzisiaj juz zmykam. Do jutra! Trzymac sie dzielnie!!!

przepraszam ale brak czasu u mnie ja na chwilke,zeby sprawdzic czy sobie dajecie rade?:) pamietajcie dop lata niedlugo, nie dajcie się tym wszystkim pokusom!!!!!bedziemy szczuple:) pijcie duzowody!!!! ja sie staram chociaz z wodą cos ciezko:) ale trzymnam sie chociaz slodyczynie jem:) no dzis kawaleczek ciasta maly ale jeden a nie jak zawsze 6:) pozdrawiam i pedze spac:)

Witam, czarnym, deszczowym i wstrętnym porankiem :( Nie przejmuję się tym jednak, bo wiem, że do wiosny już tylko ok. 60 dni. Przyjdzie nagle, niespodziewanie i znam tel ból pieknych, słonecznych poranków kiedy nie ma co na dupsko włożyć, poza jakimiś workami maskującymi kształty. Także, dziewczyny do dzieła i oby dziś nikt nie zgrzeszył - UDA SIĘ!! 🌼

Ja juz czuje wiosne w kosciach :))) Zartuje, ale to Slonce napawa mnie optymizmem :) Co prawda jeszcze nie wyszlo zza chmur, ale juz niedlugo :) Milego dietkowego dnia :)

a ja dzisiaj zaspałam do pracy :D mam na 7 a obudziłam sie o 7:30 :D niezły był pęd, teraz spóźnione śniadanko - jogurt naturalny, na drugie może serek wiejski jeśli będe głodna. I już dzisiaj bez grzechów :) kurcze musi mi się udać do lata bo już powoli planujemy urlop, stanęło na sierpniu więc mam nadzieję, że do sierpnia będe sie trzymać i coś ze mnie będzie ;)

Ilonko wakacje coraz blizej, ale damy rade, tylko sie nie zalamywac!!! Teraz tak gadam a przed okresem, bede ryczec, ze chce jesc... dzisiaj udalo mi sie wcisnac w spodnie, ktore kupilam sobie w pazdzierniku na urodziny i okzalay sie za male :)))) Nawet nie sa zbyt ciasne, tylko troche brzuch mi wystaje :( ale popracuje nad tym :)

super carolima gratuluje :) no ja właśnie jestem w trakcie okresu i nie potrafiłam się powstrzymać, ale od dzisiaj walczę dalej bo za 2 tygodnie wizyta u dietetyka trzeba sie z jakimiś efektami pokazać bo wstyd bedzie:D

witam kobietki! Jak Wam idzie, u mnie powoli w dol. Mam ¨trudne dni¨wiec ciezko mi, mam na wszystko ochote, najchetniej calymi dniami bym jadla. Od poczatku diety ubylo mi 7 centymetrow w pasie i 3 w biodrach, jestem bardzo zadowolona, tylko moj maz marudzi zebym juz przestala sie odchudzac bo on nie lubi chudzielcow, tlumacze mu ze do chudzielca to mi jeszcze strasznie daleko ale on sie upiera. Wiec walcze nie tylko ze swoim apetytem ale i z mezem. Trzymajcie sie

Jak tam dziewczeta? Musze sie rzyznac, ze wczoraj zgrzeszylam... ale to wina moich rodzicow, zabrali dzieciaczki, wiec troszke poszalalismy z mezem :) Przyznaje sie do wypicia dwoch piw i dwoch drinkow... ale dzisiaj wracam z pokora na dietke :) Marta to nie zazdroszcze... mi maz daje duzo sil i motywacji, chwalac mnie ciagle :) ale jak by mi mowil, zebym juz przestala, to nie wiem, czy bym sie nie zlamala. Pozdrawiam i uciekam cos zjesc, bo strasznie glodna jestem :(

Gość Katrin13
ja jestem trzeci dzień na owoc-warz. i fizycznie czuję się świetnie:)

Gość roseee
Witajcie! Jestem po lekturze artykułu -dziewczyna dużo schudła ok.20 kg i intensywnie katowałą sie ćwiczeniami, dostała dziwnych bólów kości, stawów, zespół zmęczenia, bo organizm nie mógł poradzić sobie z takim spadkiem i wysiłkiem! Zaczęło się chodzenie po lekarzach i td... Więc się nie przejmujcie grzeszkami, co nagle to po...diable. Powoli sie uda. U mnie huśtawka, jeden dzień 1 kg mniej, drugi kg więcej.

Czesc kobietki! Co nie piszecie? Przestalyscie sie juz odchudzac? U mnie nie najlepiej, mam pare grzeszkow na kacie, ale jestem optymistka i mysle ze uda mi sie zrzucic jeszcze kilka kilo.

Jak tam? U mnie jakos idzie :) Jak na razie nie podjadam, wiec mysle ze do soboty moze cos mi jeszcze spadnie :) Pozdrowionka!

Gość Katrin13
u mnie nie za bardzo, bo dostałam okres i jestem osłabiona:(

Gość do zniesmaczonej
odbierz maila ode mnie,proszę

moj dzisiejszy pomiar ;) NICK ...... BYŁO .... JEST ...... WZROST ........ CEL bedepiekna..... 88.........88.................165................60 rose...............61..........61...............170.. ..............59 za dużo;/........85..........85................170............. .. 60 Klaudia ......... 74..........74.................164................60 carolima......... 93..........93................159................55 terazsieuda ....70..........70.................168...............60 ania000...........60..........60................161..... ..........55 firank_a.........86,3........86,3..............167...... .........60 crazy............70,7........70,7..............160..... ..........64 gocha.z.........duzo........85.................165...... .........68 ecia****...........88..........88.................168.. ............60 takorzeczy .. 71,5 .......... 70 .......... 167 .............. 58 zniesmaczona_ilona..83.....83...............167......... ... ...65 Play.................72.......... 72..............170................63 Marta111.........71...........68.5.............168...... .......60 oczywiscie w ubraniach i po sniadaniu

martus - GRATULACJE!!!!!!!! U mnie mocne wahania... Dzisiaj okrutnie maz mnie wkurzyl... i zrobil mi straszna przykrosc... teraz rycze i mam ochote sie nazrec...

Gość Katrin13
jesteśmy z Tobą, wszystko będzie oki:*

Dzieki Katrin... przyznam sie podjadlam troche..., ale nie przekroczylam 1200kcal i juz nie przekrocze... Dobija mnie, ze nie potrafie panowac nad emocjami i apetytem...

Co tu taka cisza? NICK ...... BYŁO .... JEST ...... WZROST ........ CEL bedepiekna..... 88.........88.................165................60 rose...............61..........61...............170.. ..............59 za dużo;/........85..........85................170............. .. 60 Klaudia ......... 74..........74.................164................60 carolima......... 93..........89................159................55 terazsieuda ....70..........70.................168...............60 ania000...........60..........60................161..... ..........55 firank_a.........86,3........86,3..............167...... .........60 crazy............70,7........70,7..............160..... ..........64 gocha.z.........duzo........85.................165...... .........68 ecia****...........88..........88.................168.. ............60 takorzeczy .. 71,5 .......... 70 .......... 167 .............. 58 zniesmaczona_ilona..83.....83...............167......... ... ...65 Play.................72.......... 72..............170................63 Marta111.........71...........68.5.............168...... .......60

Gość Katrin13
dzisiaj skończyłam owocowo-warztwną i powiem Wam, że widać efekty, naprawde.jutro się zważe i napisze ile schudłam. luźna jest na mnie spódniczka rozm.34, szok.

no to wielkie gratulacje :) Ja nie dalabym rady na surowych warzywach i owocach, tym bardziej podziwiam :)