Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antysexyyyy

NIE UMIEM BYC SEXOWNA!

Polecane posty

Gość antysexyyyy

Jestem ładną i zgrabną dziewczyną z dużym powodzeniem , a nie umiem być sexowna. Nawet mój chłopak powiedział ostatnio, że jest super, ale jak przyjdzie co do czego to brakuje mi sexapealu, że się nie staram w łóżku. Bo taka prawda, nie umiem w ogóle dominować. pomóżcie

Gość bądź sobą

Gość jezuuuusie
bo nie kazda kobieta stworzona jest do dominacji :O

Gość kobieta idealna
skop go po jajach. Oni to uwielbiają;)

Gość to pewnie znowu
podpucha,ale w sumie temat ciekawy, no bo jak to nie masz seksapilu ? temperament mylić z atrakcyjnością też coś poza tym, chłopak chce z Tobą przestudiować techniki czy co co najmniej niedelikatny, jeśli nie cham, pewnie takie stwierdzenia miało Cię pobudzić do działania, odstaw chłopa i tyle :)

Gość Poprostu JA..
Wiesz ja też tak uważam,ale mój men mówi że ja jestem zajefajna w łóżku..powodzenie też mam duże poprostu czuję się mało sexowna,ale ja sobie mówię "kobieto przecież fajna z ciebie dupa" i wraca wszystko do normy..jak facet mówi Ci że jesteś sztywna nie daj się i pokaż na co Cię stać,zacznij w końcu dominować kup sexi strój i pokaż jaka jesteś śliczna...TO DZIAŁA:) pozdrawiam

Gość mamusia i tatus muminka
Cham z tego Twojego faceta. Jesli chcesz byc bardziej sexy, zrób to dla siebie, a nie dla niego, pod presją. Myslę, że podstawa to po prostu gietkie, elastyczne ruchy. Możesz zapisać sie na taniec, aerobic albo jogę. To naprawde pomaga

Gość
A co ma sexapeal do dominacji? Załóż skórzane wdzianko może ci pomoże... :o