Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truska_weczka_

seks a miesiączka

Polecane posty

Gość truska_weczka_

Czy uprawiając seks podczas miesiączki (pierwszy dzien cyklu) bez zabezpieczenia można zajść w ciążę ?

Gość truska_weczka_

Gość teoretycznie nie
ale w praktyce bardzo bardzo bardzo niewielkie prawdopodobieństwo istnieje, ale bliskie zeru

Gość truska_weczka_
dzieki Cie wielkie za odpowiedz. Troche mnie uspokoilas

Gość teoretycznie nie
takie wypadki jak opisała koleżanka wyżej naprawdę niezwykle rzadko się zdarzają - powiem Ci, że dla pewności ja zawsze kocham się w prezerwatywie - nigdy bez i nie mam stresów dzięki temu

Gość truska_weczka_

Gość aaaaaahhhhhhhhaaaaaaa
no własnie jak to jest ??????

Mam problem: już 9 dni spóźnia mi się okres. Z partnerem stosujemy często stosunek przerywany, lecz objawów ciąży nie mam. Dla pewności zrobiłam test ciążowy. Ostatnim razem kiedy miałam okres był dziwny niż zwykle: miałam więcej śluzu z krwią niż samej krwi. Wtedy przed tym okresem zaczęłam uprawiać seks z chłopakiem. A do tej pory nie dostałam okresu. Bywa, że mam nieregularne cykle, ale nigdy nie miałam takiego opóźnienia. Do dziś dnia od ostatniego okresu leci mi cały czas obfity śluz (wygląda to jak kurze białko; ciągnie się i niezbyt przyjemnie pachnie). Po każdym stosunku z chłopakiem, kiedy miałam wątpliwości, że mogę być w ciąży zrobiłam po jakimś czasie test ciążowy; było tak dwa razy, że miałam wątpliwości, ale oba testy wyszły negatywnie. Wiem, że przy braku okresu przyczyną może być stres. Owszem doświadczyłam tego ostatnimi czasy, lecz nie wydaje mi się, że aż taki wpływ wywarło to na mój brak miesiączki. Mam zamiar iść do ginekologa- to będzie chyba najlepsze rozwiązanie. A co Wy o tym wszystkim sądzicie? Proszę o odpowiedź.