Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laseczka...............

dlaczego faceci tak rzadko kupuja kwiaty bez okazji?

Polecane posty

Gość a dlaczego...
nie ma seksu bez okazji ?

Witam :) Coś dawno mnie tu nie było :P do: Jarek-84 „bo się brzydzimy tym durnym zwyczajem” Dlaczego durny zwyczaj? --- do: Obiektywny punkt widzenia „Kwiaty? bez okazji?? A co kobiety kupują facetom bez okazji?? A z resztą kwiatki powinny rosnąć w ogródku a nie gnić w wazonie.” I tu się po części zgadzam :P Jakoś tak bez okazji to facet nic nie dostaje :) Albo i mało :P --- do: moze by....... „faceci sa malo romantyczni” Zależy który :P Ja jestem xP Tylko jakoś dziewczyny nie mam i pola popisu także :P --- do: jestem deską przegrałam życie „Ja nie mogę narzekać w tym temacie" No i jesteś szczęściarą :P --- do: Justynka_87 „Bo nie było by to wtedy takie wyjątkowe” Chyba nie mówimy tutaj o codziennym wręczaniu kwiatów :) Tak w sumie to można i co dzień tylko później to się znudzi, tak myślę :) Nie sprawdzałem xP --- do: elantonio „Bo jeśli coś robi się za często to staje się to rutynowe, inaczej kobieta reaguje gdy na każde spotkanie widzi kwiat a inaczej jest zaskoczona gdy np od tak z nienacka dostała bez okazji choć a za zwyczaj nie spodziewa się tego. Podobnie jest, ze słowem "kocham" na początku znajomości z moja ex mówiłem bardzo rzadko, ale jak już wypowiedziałem to aż świeczki w jej oczach widziałem ze szczęścia u niej, jak trochę bardziej spopularyzowałem to słowo i padało coraz częściej... to już nie to samo niestety ; ( „ Zgadzam się z Tobą :) Nie trzeba mówić kocham żeby kochać :) --- do: persynoma „Jeśli ktoś czuje, że dostaje kwiatków za mało, niech znajdzie sobie więcej facetów ;]” Dobry pomysł :P Ale tak na dłuższy okres czasu nie za bardzo :) --- do: Martyna19 „Ja lubię dostawać kwiaty. Ktoś zapytał, co kobiety dają facetom bez okazji? Nie wiem co dają innym mężczyzną inne kobiety, ja swojemu od słodyczy i biletów do kina, na koncerty itp., po płyty, ksiażki, kosmetyki, perfumy i ubrania Fajnie jest dostawać prezenty bez okazji, a kwiaty są czymś bardzo symbolicznym, miły gest. Ot co.” No to jesteś chyba nieliczną dziewczyna która tak robi :P Pogratulować :) --- To tyle na dzisiaj :)