Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiacy tomek

co zrobic by ponownie mi ufała i wróciła?

Polecane posty

Gość cierpiacy tomek

Byłem z dziewczyną prawie rok czasu (teraz w styczniu rok by był). Zawsze reagowała na papierosy i inne podobne rzeczy złością, obrazaniem się. Zniechecila mnie tym aby mowic jej o tym gdy czasami np. zapaliłem (nie pale tylko popalałem czasami) a mowilem jej ze nigdy nie pale. W sylwestra dowiedziała się przypadkiem ze we wakacje imprezowalem, palilem itd. A ona o niczym nie wiedziała i zawsze jej mowilem ze nic takiego nie robie. Teraz nie chodzi jej o to ze palilem tylko o to ze ja oszukałem. Przestala mi ufac, a przed wczoraj odeszła  ale powiedziala ze nie odchodzi na zawsze tylko ze ode mnie to zależy czy wróci… Dzisiaj ja już nie wytrzymuje bez niej, przemyślałem to i mogę zrobic wszystko by mi wybaczyla tylko nie wiem jak. Postanawiam ze popalac nie będę i nigdy nie będę już zachowywac się wobec niej nie fair… Tylko co zrobic by mi dala szanse i sprobowala mi zaufac? Mówi mi że potrzebuje czasu, umawiac się na spotkanie zabardzo nie chce( w sumie to pisze ze nie wie czy się spotkac czy nie) nie wie jak by to mialo wyglądać. Pytanie moje dać jej ten czas czy caly czas walczyc o nia? Mysle jutro z Roza ja na ulicy z zaskoczenia spotkac i dac, papierosy ktrore jeszcze mam polamac i wyrzucic przy niej i w ogole przeprosic… ale czy to cos dac, czy nie lepiej może jednak poczekac i dac jej się stęsknić? Tylko ze jak tak czekac będziemy to czy nie przyzwyczai się już do tego ze jest sama i odejdzie na zawsze? Co robic, może jakis pomysl aby ja przekonac? bardzo ja kocham i nie chce jej stracic i zyc już nie mgoe bez niej… Proszę o pomoc

Gość Napisz do niej
Pamelo wróć :)