Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaaap

Wasze najpodlejsze mysli i zachowania!

Polecane posty

Gość ja tez mam takie mysli
Czasami mam takie mysli,ze przywiąże moją wychowawczynie do samochodu i będe jechała 200km na godzine po asfalcie..Bonyyy jestem walnięta;/ Albo ze zastrzele mojego faceta. Jakos tak czasem mam. Ale ogólnie jestem kochaną ,słodką dziewczynką:) Muchy bym nie skrzywdziła:*

Gość hhgujhgujb
mam ochotę zabic osobę która mnie cały czas oczernia, znajomi podchodzą do mnie na ulicy i mówią ze słyszeli że jestem w ciąży np ze swoim szefem, sprzedawcą ze sklepu albo jakimś znajomym. Dobrze ze moje Kochanie to znosi....

Gość hhgujhgujb
kiedyś miałam ochote pozamieniać lekarstwa mojej znienawidzonej ciotce, zawsze przyjeżdża bez uprzedzenia na miesiąc:/ co z tego że mamy dwa pokoje i 4 osoby w nich mieszkają.. Wstaje o 4 rano i tlucze sie po moim mieszkaniu potrafi odkurzać o tej porze bo jej sie nudzi!!!

Gość narazie mysle o tym
-Pozabijałabym wszystkich nauczycieli. -spaliłabym szkołe

Gość chanellll
podpaliłabym kota sasiada. Pupil uwielbia srać na wszystkie wycieraczki w naszym bloku a sąsiad nie reaguje na nasze skargi twierdzi ze jego kot zalatwia sie na zewnatrz brrrr.........

:O a ja podpaliłabym ciebie i życzę, żeby ten kotek nie zmienial swoich nawyków

jestem zdolna do tak podłych rzeczy, ze nikt nie jest w stanie sobie tego wyobrazić...

Gość chanellll
do tego wyżej to ja ci życzę aby jakiś kot zasrywał tobie ciągle wycieraczke wiesz jaki to jest fetor? jak sie wchodzi do bloku to pierwsze co sie czuje to smród kota

chanellll do tego wyżej to ja ci życzę aby jakiś kot zasrywał tobie ciągle wycieraczke wiesz jaki to jest fetor? jak sie wchodzi do bloku to pierwsze co sie czuje to smród kota __________________________________ wiesz, ten kot chyba się na tobie poznał i wie co robi :) a do tego wyżej to musisz chyba napisać po niku, bo inaczej się nie domyśli a ja jestem Kobietą prosta istoto i albo będziesz się zwracać do mnie jak należy, albo stąd wypitalaj

Gość black or white
a ja mam mysli zeby wynajac detektywa i szpiegowac mojego faceta :D czasami mnie nachodza chore napady zazdrosci ...

Gość coccac
moje najgorsze zachowania? jestem cholernie msciwa jak mi podpadnie ktoras laska to ma przewalone:o rozsylam jej numery po calyj sieci i domowy i komorkowy, pisze jako ona w biurach matrymonialnych, wchodze na sex czaty udawajac ze mam ochote na seks telefon wtedy podaje jej numery a ci zboczency jecza jej do sluchawki. to bylo kilka miesiecy temu a ostatnio zalila sie ze dalej wydwaniaja do niej o 4 w nocy i sapia do sluchawki :P:o

Gość wiecie jak to czytam
stwierdzam, że moje myśli są bardzo niewinne, choć mnie męczą i uważam, że są złe, ale w porównaniu do was jestem aniołem.. hmm nigdy nie życzę innym śmierci i nie wyobrażam sobie morderstw..

Gość uppppppppppppppppppppppppppp

Gość tak sobieee
czasami mysle jak by to bylo przespac sie z facetem kolezanki, wykladowca, itp... :D oczywiscie nigdy bym tego nie zrobila

Gość yu.yguyuyg

Gość no wiec robie tak
czasami tak mam ze znam jakiegos chlopaka ,i jak on nie wykazuje zadnej inicjatywy to sama z nim zaczynam flirtowac , mimo ze nie jestem zainteresowana , po co .... sama nie wiem...- zeby sie przekonac ze moge go miec :/

Gość kuyikyuiyu

Gość alawiosna
No wiec robie tak- ja mam tak samo. bawie sie mezczyznami.